23.8.11

Spottivaloilla sisustaminen


Kiinnitin katon ja seinän rajassa olevaan kotelointiin paristolla toimivia Osramin Dot It LED -valospotteja korostamaan maalaamaani tehosteseinää

Dot It -spotit syttyvät, kun niitä painaa kevyesti. Kieltämättä ne ovat katon rajassa vähän huonolla korkeudella sytyttää ja sammuttaa, mutta ne eivät kuluta pahasti paristoja, eivätkä kuumene, vaikka ovat päällä pitkiäkin aikoja. 

Spotit voi kiinnittää joko ripustuskoukulla, pohjassa olevalla tarralla tai magneetilla. Spotteja myydään eri värisinä ja niitä on saatavilla pyöreitä sekä pitkulaisia.


Tarralla kiinnitetyt mustat spotit 


Paristokäyttöisiä spotteja voi käyttää moniin eri tarkoituksiin. Niillä voi valaista tiloja, joihin ei saa viritettyä sähkökäyttöistä valoa. Spoteilla voi valaista esim. seinään upotetun lasiovellisen vitriinikaapin ja korostaa vitriinissä olevia tavaroita valolla. 


2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Mistä tälläisiä lamppuja vois löytää ja minkä hintaisia ovat noin suurinpiirtein?

Miia kirjoitti...

Ostin nämä lamput Stockmannilta, maksoivat n. 12 €/kpl.

Saa tilattua myös Kärkkäiseltä (www.karkkainen.com) hintaan 7,90 €. Clas Ohlson myy hintaan 7,95 € (http://www.clasohlson.fi). Motonetissa myydään kahden kappaleen pakkausta hintaan 13,90 € (http://www.motonet.fi).

Kannattaa varmasti kysellä pienistä lamppuja myyvistä erikoisliikkeistäkin. :)

Lähetä kommentti