4.1.12

Vintage-asusteet sisustuksessa


Tein tänään kirpputorilta LÖYDÖN! Tämä kaunotar oli siellä odottamassa ja kun löysimme toisemme, emme voineet enää erota. ;)


Vintagelaukku


Laukku on pehmeää tummanruskeaa nahkaa. Hintalapussa luki, että se on käyttämätön. Siltä se tosiaan näyttääkin, niin hyvässä kunnossa se on. Sisällä olevassa lapussa lukee Sirona Design Made in Finland eli kotimaisesta laatulaukusta on kyse. En osaa sanoa, millä vuosikymmenellä laukku on valmistettu, en osaa edes arvata.


Sirona Design Made in Finland


Kauniita vanhoja vintage-asusteita (hattuja, huiveja, käsineitä, koruja, laukkuja, päivävarjoja...) voi pitää esillä sisustuselementteinä, kun ne eivät ole käytössä. Ne tuovat tunnelmaa ja kerroksellisuutta sisustukseen samalla kun kertovat menneestä ajasta. Esillä olevat kauniit naisten asusteet tuovat sisustukseen myös ripauksen naisellisuutta.  

Kokoelman vintage-asusteita voi koota esim. makuuhuoneeseen tai eteiseen. Esillepanossa voi käyttää mielikuvitusta ja ripustaa asusteet luovasti. Vintage-asusteiden ripustamiseen sopivat erinomaisesti vanhat koukut, naulakot ja ripustimet. Kun käyttää hyödyksi seinätilaa, esillä olevat asusteet eivät vie paljon tilaa. Aarteensa voi ripustaa esille myös vaikka sisustustikkaille.


0 kommenttia :

Lähetä kommentti