14.2.12

Decoupage-tekniikalla koristeltu peilinkehys


Jatkoin vanhojen Kotiliesien saksimista, kun kerta vauhtiin pääsin. ;) Aikaisempia askarteluja nähtävissä täällä ja täällä.

Liimasin kauneudenhoitoon liittyviä kuvia, tekstejä ja mainoksia Ikean puisen Malma-peilin kehyksiin. Lakkasin kuvat kiinni kehyksiin decoupage-lakalla. Solmin peilin taakse mustan satiininauhan ripustuslenkiksi. Ripustettaessa rusetti jää näkyviin peilin somisteeksi.

Tähän peiliin ei taida pystyä hymyilemättä kurkkaamaan, sen verran hauskoja nuo vanhat mainokset. :D 


Aina sädehtivän kaunis!


Osaatteko korostaa sievää ulkomuotoanne?


4 kommenttia :

LilleRii kirjoitti...

Juu, tämänkin on hieno! :)

Miia kirjoitti...

Kiitti. :) Tää oli hauska tehdä.

Laurus kirjoitti...

Ei hitsit! Nyt vasta muistin että mullahan on jossain kulmalukko-kansiossa kasoittain juurikin ikivanhoista kotiliesistä yms. lehdistä leikkailtuja mainoksia! Pakko toteuttaa niistä jotain, jos muutaman muuton jälkeen löydäm ne vielä. :/ Kiitos inspiraatiosta, jälleen! Ps. Miks ihmeessä mainokset ei voi enää näyttää tältä? Nää on ihania! Harmillista vaan että toisissa mainoksissa on naisten "esineellistämistä" (en keksinyt parempaa sanaa), mutta se taisi kuulua sen ajan henkeen. Nykyään kaikki mainokset on ihan tylsiä ja täynnä kliseisiä letkautuksia ja "mukahauskoja" vitsejä. Back to basic please!

Miia kirjoitti...

On niissä oma viehätyksensä, oman aikansa "lapsia". Toivottavasti talteen laittamasi mainokset löytyvät ja pääset askartelemaan niistä jotain kivaa. :)

Lähetä kommentti