24.4.12

Vanhat Finlaysonin pöytäliinat


Olen löytänyt kirpputorilta muutaman vanhan Finlaysonin pöytäliinan. Vaikka liinat ovat vanhoja, niiden värit ovat säilyneet hyvin. Tykkään liinojen väreistä ja väriyhdistelmistä. Esim. ihan heti ei tule mieleen yhdistää vihreää ja violettia. Liinoista voi ottaa värejä ja käyttää niitä muussa sisustuksessa. 

Edullisia liinoja raaskii käyttää arkikäytössä, eikä haittaa, vaikka niihin tulee tahroja. Liinoja voi käyttää myös ulkokalusteiden kanssa parvekkeella, terassilla jne.  

Isona pintana pöytäliina muuttaa paljon sisustuksen tyyliä. Vanhoilla liinoilla saa moderniin sisustukseen vähän retroa mummolatunnelmaa. :)


Pinkki-violetti-oranssi


Vihreä-violetti-valkoinen


Musta-vihreä-valkoinen


P.S. Tampereella Työväenmuseo Werstaan museokaupassa vanhoista Finlaysonin pöytäliinoista oli ommeltu koristetyynyjä myyntiin. 


4 kommenttia :

Tuuli kirjoitti...

Kivoja pöytäliinoja olet löytänyt! Tykkään erityisesti ensimmäisestä :)

Miia kirjoitti...

Jokin niissä vaan vetoaa... ;)

Laurus kirjoitti...

Toinen miellyttää mun silmää eniten. :) Jotenkin aina näin kesällä vihreän raikkaat sävyt iskee ja lujaa! Täytyy sanoa että hatun nosto vanhojen kankaiden laadulle ja kestävyydelle! Löysin aivan ihanaa kuosia olevat aidot retroverhot mummulan vintiltä ja odottelen muuttoa kuin kuuta nousevaa. Moderniin yhdisteltynä retro sopii niin pöytään kuin ikkunoihinkin. :)

Miia kirjoitti...

Retro tuo moderniin sisustukseen tietynlaista kodikkuutta. :)

Lähetä kommentti