18.5.12

Pihakirppikset ja huutokaupat


Kannattaa seurata ilmoittelua pihakirppiksistä ja huutokaupoista, niitä järjestetään paljon kesäisin. Pihakirppiksiltä ja huutokaupoista voi löytää edullisesti käyttökelpoista tavaraa ja tuunaamiseen sopivaa materiaalia. Myytävistä tavaroista halutaan päästä nopeasti eroon ja ne hinnoitellaan sen mukaan, etteivät jää käsiin.

Lisäksi pihakirppikset ja huutokaupat ovat mukavia tapahtumia, joissa voi tavata samanhenkisiä ihmisiä. :)


Koulun pihakirppislöydöt


Löysin Tamperelaisen koulun pihakirppis- ja huutokauppa-tapahtumasta kotimaisen Mäkisen kuvastimen peilin ja ruotsalaisen Westerstrand-merkkisen koulun kellon pilkkahintaan. 

Hyväkuntoiselle peilille löytyy aina käyttöä ja paikka, samoin seinäkellolle. Kelloa täytyy vaan vähän tuunata, että sen saa käyntiin. Siihen täytyy vaihtaa paristokäyttöinen kellokoneisto. Pyöreän kellonhan voisi ripustaa kellotaulun ympäri kierretyllä mustalla nahkavyöllä seinään. Hmmm... ;)


2 kommenttia :

Saara Rapo kirjoitti...

Saako tyhmänä kysyä, mistä voisi ilmotuksia noista pihakirppiksistä löytyä? Asun myös Tampereella. :) Ihana blogi muuten, tykkään tästä hengestä että ei tarvitse aina olla niin kallista ja uutta kun voi itsekin toteuttaa ihania sisustusjuttuja.

Miia kirjoitti...

Olen bongaillut ilmoituksia paikallislehtien ilmoitus-osastoilta (saattavat joskus olla aika pieniäkin ilmoituksia). Aamulehti ilmoittelee netissä tapahtumakalenterissaan erilaisia tapahtumia Tampereella (http://81.175.250.2/aamulehti/Tapahtumat/tabid/98/language/fi-FI/Default.aspx).

Kiitos, sillä idealla täällä ollaan liikkeellä. :)

Lähetä kommentti