18.8.12

Matkamuistokolikoista jääkaappimagneetteja


Sinellistä saa ostaa erikokoisia askarteluun tarkoitettuja magneetteja. Liimasin magneetit matkoilta muistoiksi keräämieni kolikoiden taakse. Käytin liimaamiseen (Loctite Power Easy) pikaliimaa. 

 
Kolikot jääkaappimagneetteina


Kolikot kuvissa ovat mm. Sveitsin frangeja, Unkarin forintteja ja Puolan zlotyja. Useimmiten euroalueen ulkopuolisten maiden pienet kolikot ovat arvoltaan niin vähäisiä, ettei niitä kannata vaihtaa takaisin euroiksi. Matkoilta mukaan tulleet kolikot voi siis laittaa esille ja ottaa uusiokäyttöön vaikka näin. :)


Matkamuistokolikot


Matkamuistoiksi voi kerätä myös kauniita pieniä (ranta)kiviä. Niistäkin voi tehdä jääkaappimagneetteja liimaamalla taakse magneetin. 


4 kommenttia :

Purlina kirjoitti...

Hauska idea tämäkin! Ihanan kekseliästä :)

Miia kirjoitti...

Kiitos. :)

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava idea! Tykkään keräillä kolikoita ja harmittaa pitää niitä vain jossain purkissa, ikäänkuin "piilossa". Hyviä magneettejakaan ei tällä hetkellä löydy kovin montaa, joten tämä idea ratkaisee kaksi ongelmaa kerralla :) Ihan huippublogi sulla, jatka samaan malliin!

Miia kirjoitti...

Vau, kiitos. :) Kiva saada positiivista palautetta. Vielä kivempaa saada kuulla, että näistä mun ideoista on iloa muillekin. Mahtavaa! :D

Lähetä kommentti