5.8.12

Värilliset lasilevyt


Lasiliikkeistä voi kysellä näytepaloja valikoimasta poistuneista värillisistä lasilevyistä. Isommista lasilevyistä voi myös pyytää leikkaamaan haluamansa kokoisia paloja. 

Nämä lasilevyt ovat keittiön välitilaan tarkoitettua taustamaalattua karkaistua lasia. 6 mm paksut lasilevyt ovat kooltaan 15x30 cm.

Kiinnitin lasilevyt seinään palapeilien kiinnittämiseen tarkoitetuilla tarratyynyillä. Pienet ja kevyet levyt pysyvät niillä seinässä hyvin. Eriväriset lasilevyt voi sommitella haluamallaan tavalla seinälle moderniksi taideteokseksi.   


Värilliset lasilevyt seinällä


Lasilevyjä ei välttämättä tarvitse kiinnittää seinään, vaan ne voi asetella vierekkäin hyllylle tuomaan väriä sisustukseen. 

Lasilevyistä voi tehdä hyllyjä kiinnittämällä niihin hyllynkannattimet. Jokainen hyllylevy voi olla erivärinen, kunhan ne sopivat toisiinsa ja muuhun sisustukseen. Lasiset hyllyt voi ripustaa päällekkäin ja sommitella niiden värit niin, että samansävyiset hyllylevyt vaalenevat alhaalta ylöspäin.

Lisäksi värillisiä lasilevyjä voi käyttää mm. kynttilän- tai pannunalusina ja tabletteina kattauksessa. 


4 kommenttia :

Ninni kirjoitti...

Kiitos kivasta ideasta. Lasilevyt ovat todella kiva lisä kodin sisustukseen. Vain mielikuvitus on rajana.

Miia kirjoitti...

Kiva kun tykkäsit. :) Joo niistä voi keksiä monenlaista. Varsinkin tollasista pienemmistä paloista saa tehtyä kaikenlaista.

Tellu kirjoitti...

Kiitos ... kiva idea.

Miia kirjoitti...

:)

Lähetä kommentti