10.5.13

Päällystetyt Pringles-purkit


Käytin täällä jo aiemmin d-c-fixiä erilaisten purkkien päällystämiseen. Koska Pringles-purkkien päällystäminen oli helppoa, hauskaa ja nopeaa, päällystin niitä lisää. Näissä voi säilyttää kaikenlaista pientä ja tarpeellista. :)
Nämä kaksi päällystämääni purkkia olivat aikaisempaa korkeampia. Pitänee vielä ostaa se hotellien minibaareissa myytävä minikokoinen purkki päällystettäväksi, niin kokoelma erikokoisia on valmis. ;)  


14 kommenttia :

Anna Kotikolmio kirjoitti...

Nää on niin kivoja. Meilläkin on tuunailtu useampia ja taas on kaapissa kaks purkkia odottamassa.

aiski kirjoitti...

Vau hienoja ja tosi käteviä, hyvä idea!
käyppäs tsekkaamassa:
http://silkkiperhoset.blogspot.fi/
:)

Miia kirjoitti...

Mukavaa, kun saa tehtyä muuten roskiin menevästä materiaalista jotain käyttökelpoista ja kivaa. :)

Miia kirjoitti...

Kiitos. :) Kävin kattomassa blogiasi, olet tosi hyvää piirtämään.

Seikku kirjoitti...

Tosi hyvä idea ! kiitos siitä :)

Miia kirjoitti...

Kiitos, mukava kuulla että tykkäät. :) Pringles-purkkejahan voi päällystää myös tapetilla tai kankaalla.

Irmastiina kirjoitti...

Olipas mukava löytää tälläinen, ideoita ja niiden toteutamista, pursuva blogi...itse, kun olen vähän sellainen peukalokeskelläkämmentä tyyppi...:)

Miia kirjoitti...

Kiva kun löysit tänne, tervetuloa mukaan menoon. :)

Inspiroiva Sekasotku kirjoitti...

Itsekin mietin että purkkeja vois päällystellä, mulle on kertynyt postin putkiloita, joissa voi lähettää julisteita jonkin verran. Täytyy laittaa to do -listalle :) Kiva blogi, liityin lukijaksi.
Käy tsekkaamassa blogini: http://inspiroivasekasotku.blogspot.fi/
Kaikenlaisia kotiäidin askarteluja ja tuunauksia lapsen kanssa ja lapsen nukkuessa :)

Miia kirjoitti...

Tervetuloa mukaan lukijaksi! :)

Kivoja diy-juttuja sun blogissa. Tykkäsin tuunaamistasi yöpöydistä ja taulunkehyksestä. Huovutetut pääsiäismunat on myös hauska idea.

laura neva kirjoitti...

Moi,mulla meni rikki semmonen ikean erikslund taulu ja siitä kehyksestä vois tehä ite jotain mutta mulla ei oikeen oo ideaa et mitä..mä oon alottanut maalaamaa sitä spraymaalilla valkoiseks ja haluaisin tehdä siitä jotakin mikä soveltuis parvekkeelle..oisko jotain ideaa mitä voisin kehitellä siitä? :)

Miia kirjoitti...

Kehykseen voisi pingottaa ja kiinnittää niittipistoolilla kivan värikkään, kehyksiin sopivan kankaan tai pitsiä. Jos sulla on vielä tallella kehysten lisäksi taustalevy, siihen voi liimata/liisteröidä tapettia. Kun kehystetyn materiaalin pinta on "elävä", eikä sitä tarvitse suojata, kehys ei tarvitse lasia. Oletan, että kehyksestä hajosi lasi.

Edelliset kehystysideat sopivat lasitetulle parvekkeelle,, joka on sateelta suojassa. Avoimelle parvekkeelle kehykseen voi pingottaa esim. katiskaverkkoa. Kehystetty verkko kiinnitetään seinään ja sen alle voi laittaa ruukun, jossa kasvaa köynnöstävä kasvi. Kun köynnös kasvaa, sen voi tukea kasvamaan kehystetyn verkon reikien rakoihin.

Kehykset voi ripustaa seinälle ilman kuviakin. Erikokoisista kuvattomista kehyksistä voi tehdä seinälle kollaasin.

Kehyksen sisälle voi liimata pienempiä kehyksiä ja tehdä yhden isomman kehyksen sisälle kollaasin erilaisista pienemmistä kehyksistä. Pienemmissä kehyksissä voi olla kuvia, kangasta, tapettia, askartelupaperia, lahjapaperia tms.

Tällaisia ideoita tuli mieleen, toivottavasti näistä oli apua. :)

Anonyymi kirjoitti...

Pesetkö noita purkkeja jotenkin ennne tuunausta?

Miia kirjoitti...

Kyllä mä ne huuhtelen tai pyyhin kostealla. Liikaa ei kannata käyttää vettä, koska ne ovat pahvia ja saattavat vettyä pehmeiksi.

Lähetä kommentti