1.7.13

Jääkaappimagneetteja omista valokuvista muovikorttitulostimella


Tulostin omia (jpg-muodossa olevia) valokuvia työpaikan henkilökorttien tulostamiseen tarkoitetulla muovikorttitulostimella. Valokuvat tulostuivat tarkasti tyhjille pankkikortin kokoisille muovikorteille. Liimasin tulostettujen kuvakorttien taakse magneettilevyä, jolloin niistä tuli jääkaappimagneetteja. 

Jos muovikorttitulostin työpaikalta löytyy, voi sitä työnantajan luvalla käyttää tällaisiin epävirallisempiinkin tulosteluihin. ;) 
Jääkaappimagneetteja omista valokuvista voi teettää valokuvia kehittävissä kuvapalveluyrityksissä. Niissä voi teettää omista kuvista muutakin sisustukseen sopivaa mm. julisteita, kanvastauluja, kalentereita, mukeja, hiirimattoja jne. 


10 kommenttia :

Vilhelmiina kirjoitti...

Ihan loisto idea!! Meillä ei kyllä tuollaista työpaikalta löydy, mutta laminoitikoneella ajais melkein saman asian. Täytyykin kokeilla! :)

Susanna kirjoitti...

Minä jo riemastuin moisesta laitteesta niin paljon, että heti halusin omalle firmalleni hankkia sellaisen. Mutta eivät olleetkaan mitään halpoja leluja. Jää haaveisiin. :)

Miia kirjoitti...

Laminointi toimii varmasti samaan tarkoitukseen ihan yhtä hyvin. :)

Miia kirjoitti...

Tuo on kyllä ihan totta, laitteiden hinnat ovat aika korkeita. Laskevat varmasti, kun laitteet yleistyvät. :)

Veera K kirjoitti...

Selasin koko blogisi läpi. Hienoja tuunailuja olet tehnyt, itse sitä ei aina tajuakaan mitä kaikkea hienoa saisi aikaiseksi vanhoista ja arvottomistakin esineistä kun jaksaisi käyttää mielikuvitusta :) Aina tulee ostettua kaikkea pientä sisustuskrääsää kun sitä voisi tehdä itsekin. Toivottavasti minuakin joskus puraisisi vielä tuunaussisustuskärpänen tuon koruilukärpäsen lisäksi :) Toivottavasti viimeistään sitten kun muutan seuraavaan asuntoon. :)

Miia kirjoitti...

Täällä alkaakin olla jo tätä "materiaalia" aika paljon, kiva kun jaksoit lukea kaikki läpi. :)

Kävin vastavierailulla blogissasi, teet valtavan hienoja koruja. Käykää muutkin katsomassa http://hohtava-korut.blogspot.fi/.

Itse tekeminen on hauskaa ja onnistuneen lopputuloksen näkeminen palkitsevaa. Voi olla, että sisustustuunausinnostus löytyy, kun on se uusi koti, jota sisustaa. :)

Veera K kirjoitti...

Voi kiitos Miia :) ♥ Luulen kans kyllä että sitten kun saa uuden asunnon niin alan sisustaa ja tuunaa oikein urakalla sitä :)

Miia kirjoitti...

:)

heidi, kirjoitti...

Täällä kanssa yksi truufani! Tajusin justiinsa että oon seurannu varmaan vuoden päivät blogiasi, mutta en oo ollut virallinen lukija! Hups :D liityin samantein oikein viralliseksi lukijaksi :) Oot paras inspiraation lähde. Kiitos sun, mun kämpän kaapit täyttyy maaleilla ja kaikella romppeella, mitä töistäni kannan (rautakaupan täti olen). :D

Miia kirjoitti...

Kiva kuulla, että olet jo vuoden ajan ollut mukana menossa, tervetuloa lukijaksi. Kiitokset kannustavista kommenteista. :)

Sulla on kyllä mainio tilanne, että työpaikalta löytyy kaikki tarvittava. Pitäähän niitä kokeilla jo ihan työnkin puolesta, että pystyy asiakkaille esittelemään. ;)

Lähetä kommentti