27.7.13

Muuttopuuhia ja väliaikaisasumista...


Viime aikoina olen tehnyt läheistä tuttavuutta banaanilaatikoiden, jätesäkkien ym. pakkaustarvikkeiden kanssa. ;) Muutin yksiöstä kolmioon, samalla perhekoko kasvoi yhdestä kolmeen. 

Tilanne on nyt se, että kaikkea on kaksin kappalein. Inventaaria on tehty, tavaraa lajiteltu, kierrätetty ja paikkoja järjestetty uudelleen. Tilaa tarvitaan lisää, mutta väliaikaisesti mennään näin, kunnes isompi asunto löytyy. 
 Tavarat, joita ei ihan joka päivä tarvita, on pakattu banaanilaatikoihin ja laatikot kasattu päällekkäin olohuoneen nurkkaan seinän viereen. On tietysti olemassa myös vuokrattavia varastoja, mutta päätettiin ratkaista asia näin. Että aika erikoinen "sisustuselementti" olohuoneessa sanoisinko. ;)

Sisustuselementeistä puheenollen, tuli mieleen, että osiin puretun runkopatjasängyn vieteristö olisi ollut aika hieno ripustaa tilataideteokseksi seinälle johonkin isoon tilaan. Jousikiehkurathan ovat kuin ruusuja! :D
 Muutenkin tavaroita läpikäydessä tuli monen tavaran kohdalla mieleen, että siitä voisi tehdä jotain muuta. Katsotaan nyt, mitä niistä saa aikaan. 

Väliaikaisasuntoa ei kovin paljon jaksa eikä kannata alkaa sisustaa. Tärkeintä on, että kaikki mahtuu, tarvittavat tavarat ovat käsillä ja että sekä tila että arki varastoitujen tavaroiden keskellä toimii.  

Jatkan tuunaamista ja blogaamista tämän hetkisestä tilanteesta huolimatta. On kiva miettiä olemassa olevia tavaroita ja tuunata niitä valmiiksi uutta kotia varten. :)


8 kommenttia :

Irmastiina kirjoitti...

Onnea muutoksesta...perheenlisäuksestä...:))
Hieno sisustusseinä tosiaakin.
Mukavaa, että jatkat bloggaamista, muutoksista huolimatta.

Anonyymi kirjoitti...

Olen nyt lukenut ensimmäistä kertaa blogiasi ja voi että kuinka mielettömän hyviä ideoita! Olen muuttamassa kohta ensimmäiseen omaan asuntoon ja täältä löytyi tosi paljon huippuja vinkkejä sisustukseen.

Kiitos mukavasta blogista, jään ehdottomasti lukemaan :)

Susanna kirjoitti...

Onnea uusista tuulista ja toivottavasti se oikea uusi koti pian löytyy!

Anonyymi kirjoitti...

Blogisi tuli vastaan kun etsin kivoja seinäkoristeiden askarteluohjeita sun muuta sellaista ja yhtäkkiä huomasinkin että olin lukenut blogin kokonaan läpi ja saanut ihan hirveästi inspiraatiota tulevan huoneeni sisustamiseen! Tosiaan, olen siis tällainen yläasteikäinen tyttö ja nyt jo sormet huutaa että "Päästä meidät tuunaamaan suolakurkkupurkkeja!"

Kiitos inspiraatiosta ja hyvistä vinkeistä! Jatka samaan malliin. :)

Miia kirjoitti...

Kiitos, monta muutosta samalla kertaa, mukavia kaikki. :)

Eiköhän täällä taas vauhtiin päästä, kun ensin saadaan raivattua vähän tilaa ympärille. ;)

Miia kirjoitti...

Todella kiva kuulla, mahtavaa! Mukavaa, että löysit tänne ja tykkäsit ideoista. Tervetuloa mukaan! :D

Miia kirjoitti...

Kiitos! Nyt on ainakin aikaa etsiä rauhassa. :)

Miia kirjoitti...

Anna ihmeessä sormille vapaus päästä suolakurkkupurkkeja tuunaamaan! ;) Kiva kuulla, että olet löytänyt tänne ja innostuit ideoista. Kiitos kannustavasta kommentista. :D

Lähetä kommentti