11.7.13

Uusiakin huonekaluja voi tuunata


Mitä tehdä, jos sohvaa ei voi ostaa tietyn värisillä (sisustukseen ja sohvan kankaan väriin sopivilla) jaloilla? No, maalataan ne jalat sopivan värisiksi! :D

Olen ostanut tämän kahden istuttavan Cheri-sohvan Askosta jo pari vuotta sitten. Tykästyin kankaaseen ja sohvan malliin, kokokin oli pieneen tilaan oikea. Sohvaan sai valita erikseen jalat muutamasta mallista. Valitsin tyyliin sopivat, vaikka ne olivatkin "väärän väriset". 
Alunperin jalat olivat pyökin väriset. Punaruskea pyökki ei mielestäni oikein sopinut harmaaseen päällyskankaaseen, eikä muuhunkaan sisustukseen, joten maalasin jalat spray-maalilla mustiksi. 

Olen ollut tyytyväinen tuunaukseen. Ei ollut kovin työlästä irrottaa kahdella ruuvilla kiinnitettyjä jalkoja, maalata ne oikean värisiksi ja ruuvata takaisin kiinni. Kaikkia ei varmastikaan moiset pienet yksityiskohdat häiritse, mutta kokonaisuus muodostuu juuri pienistä yksityiskohdista.  :) 
Eli kun käytte huonekaluliikkeessä valitsemassa huonekaluja, ei kannata jättää muuten sopivaa kalustetta ostamatta, jos siinä on pieni helposti korjattavissa oleva "kauneusvirhe". 
  
 

6 kommenttia :

Irmastiina kirjoitti...

Minulla on hopeanväriset metalijalat sohvassa, mutta voisihan nekin maalata...ei meinaan ole lainkaan hyvät nyt...:)

Anna Kotikolmio kirjoitti...

Mä oon teipannut jalkoja dc-fixillä ja washiteipeillä eri värisiksi. Voi vaihtaa, jos alkaa kyllästyttää :)

Miia kirjoitti...

Jotkin asiat vaan tökkää silmään ja niille pitää tehdä jotain... ;)

Miia kirjoitti...

Hyvä idea. :)

Merja kirjoitti...

Onpas hyvä idea :D

Miia kirjoitti...

Kiitos Merja. :)

Lähetä kommentti