24.9.13

KotiVisio 2013 -messut suosittelevat sisustusaiheisia blogejaKotiVisio 2013 -messut tarjoavat uusia ideoita ja 

persoonallisia ratkaisuja viihtyisään kotiin

 

Uusi kotona viihtymisen messutapahtuma KotiVisio järjestetään 4.–6. lokakuuta 2013 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Samaan aikaan järjestetään myös Tampereen Taidemessut ja Keräily Syksy -tapahtuma.Kuva ja teksti www.kotivisiomessut.fi


*****

 
Tee-se-itse-naisen sisustusblogi on valittu mukaan KotiVision suosittelemien blogien listalle!!!! :D Muita KotiVision suosittelemia sisustusaiheisia blogeja:Kroonista remonttikyynärpäätä sairastava kolmen lapsen äiti sisustaa ja tuunaa uutta ja vanhaa 130 neliön rivitaloasunnossa.  Modernisti Kodikas on hyvänmielen blogi, jossa sisustetaan modernilla ja skandinaavisella tyylillä uutta omakotitaloa.

 

Blogissa mukana remontointia, sisustusta, DIY -puuhasteluja, sekä ennenkaikkea arkista elämää näiden seinien sisäpuolella. Blogia pitää 40+ neljän lapsen äiti. Vaimo. Sisustussuunnittelija. Hurahti maalaisromantiikkaan jo Amerikan vuotenaan 1988.  Kirjoittaja on viiden lapsen äiti joka tekee koko ajan jotain. Tuunaa, rakentaa, maalaa. Kiertää kirppareita ja kierrätyskeskuksia. Nauttii kotona olosta. Yksin viihtyvä tee-se-itse-nainen.


Neovia House

Blogia pitää porvoolainen kahden pojan äiti, jonka intohimoihin 
kuuluvat sisustaminen, DIY ja vanhan kierrättäminen.


*****


Käykää lukemassa blogeja ja tervetuloa messuilemaan Tampereelle kauempaakin! 
Marko Paananenkin tulee! ;)


0 kommenttia :

Lähetä kommentti