14.9.13

Romusta käyttötavaraksi - Habitare-kilpailu


Osallistuin Ilta-Sanomien ja Habitare-messujen järjestämään Trash design -kilpailuun kahden rikki menneen tv-tuolin selkänojista irrotetusta tekonahasta ompelemallani tyynynpäällisellä. Kerroin päällisen ompelemisesta aiemmin täällä.

Kilpailu ja osaanottajien lähettämät kuvat löytyvät täältä. Mielestään parasta kuvaa voi äänestää 15.9.13 asti. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 10 kahden hengen lippupakettia Habitare-messuilleHyviä ideoita ja hienoja toteutuksia kaikissa kilpailussa mukana olevissa kuvissa. Käykää inspiroitumassa ideoista ja äänestämässä omaa suosikkianne täällä. :)
    
4 kommenttia :

Cat kirjoitti...

Tuota tuosta viimeisestä linkistä ilmeisesti äänestetään, mutta mitä sillä kun siitä klikkasi, niin kiitti äänestämisestä. Nyt vain ein tiedä mitä äänestin. o_O

Miia kirjoitti...

Kiitos kun huomasit virheellisen linkin ja kerroit siitä. En osaa sanoa, mistä johtui, aikaisemmin linkki toimi ja vei äänestyssivulle. Korjasin nyt linkin, toivottavasti toimii. Äänestysaikaa on vielä tämä ilta. :)

Nuukaska Kl kirjoitti...

:) meinasin kirjoittaa että onnea kisaan...mutta olenkin myöhässä

Miia kirjoitti...

Hoksasin itsekin kisan vasta viimeisenä päivänä, kun vielä oli mahdollista osallistua. En valitettavasti päässyt 10 finalistin joukkoon, mutta kiva oli olla hengessä mukana. :)

Lähetä kommentti