29.10.13

Laatikoston tuunaus [osa 1]


Kierrätyskeskuksesta löytyi pyörillä liikkuva laatikosto. Halusin kokeilla sisustuskalvon käyttöä ja pieni laatikosto oli siihen tarkoitukseen juuri sopiva.

Sisustuskalvoja myy Dr. Decor. Kalvoilla voi uudistaa ja päällystää ovia, pöytiä, seiniä, kaappeja jne. Sisustuskalvossa on tarrapinta, jolla se kiinnittyy haluttuun pintaan. 
 Toisin kuin D-c-fix, sisustuskalvo on taipuisaa ja joustavaa. Sitä voi venyttää ja muotoilla kuumailmapuhaltimella tai hiustenkuivaajalla lämmittämällä.  

Sisustuskalvolla voi uudistaa edullisesti esim. keittiön/eteisen/makuuhuoneen kaappien ovet. Ohjeet sekä saatavilla olevat värit ja kuosit löytyvät täältä.      
Aloitin laatikoston uudistamisen irrottamalla sen laatikoista vetimet. Maalasin laatikoston ja laatikoiden reunat mustiksi spray-maalilla, ettei alkuperäinen väri jää näkyviin reunoista. 

Mittasin ja leikkasin sisustuskalvosta kappaleet laatikoiden etulevyihin, laatikoston kolmelle sivulle sekä kansilevyyn. Hyödynsin mittaamisessa kalvon takana olevaa ruudukkoa.
Reunat mustiksi maalattuna laatikosto näytti palaneelta ja hiiltyneeltä. Tässä vaiheessa oli vielä vaikea kuvitella, millaiselta se tulee näyttämään valmiina. ;)   


 - - - - - - - -

Jatkoa seuraa, kun työ etenee! 


10 kommenttia :

Marjukka/Nuapurissa kirjoitti...

Toivottavasti tulisi valmista äkkiä! Hätähousu ei malta odottaa lopputulosta. :)

Anonyymi kirjoitti...

Täällä kans yks hätänen odottelee !

heidi, kirjoitti...

Eiih ei tälläsiä! Ei saa pitää jännityksessä ;D

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Odottelen jatkoa....)

Sokru kirjoitti...

Vähänkö kiinnostava alku, innolla oottelen lopputulosta! :D

Sokru
sokerimursu.blogspot.fi

Miia kirjoitti...

Maltan tuskin itsekään odottaa sitä hetkeä, kun pääsen kokeilemaan sisustuskalvoa. ;)

Miia kirjoitti...

Eiköhän se pian valmistu. ;)

Miia kirjoitti...

Hih, oli niin koomisen näköinen tuo laatikosto tässä vaiheessa, että piti postata siitä kuva jo ennen kuin on valmis. :P

Miia kirjoitti...

Tulossa pian... ;)

Miia kirjoitti...

Täytyy myöntää, että jännittää vähän itseänikin. Tuossa kunnossa ja vaiheessa on tosiaan aika vaikea hahmottaa lopputulosta... ;)

Lähetä kommentti