27.1.14

Tilantuntua isolla peilillä


Meillä on yläkerrassa makuuhuoneen yhteydessä parin neliön kokoinen wc. Altaan päällä oleva peili on tehty laatoitukseen upotetuilla 15 x 15 cm kokoisilla palapeileillä. Paloista kootulle peilille tulee kokoa yhteensä 45 x 45 cm.

Ostin Ikeasta 60 x 60 cm Kolja-peilin. Kiinnitin sen vanhan peilin päälle kaksipuolisilla tarratyynyillä. Pieni muutos, mutta mielestäni onnistunut. Isompi yhtenäinen peili tuo tosiaan tilantuntua pieneen tilaan.

Peilin kiinnittämiseen ei tarvittu poraa, eikä ruuveja. Ehjiä laattoja ei tarvinnut rikko poraamalla niihin reikiä ruuveille. 

Ohut kehyksetön peili sopii tilaan myös siksi, että valaisimen alla olevan pistokkeen kannen saa yhä avattua, vaikka peili tulee osittain sen alle.

     

Jälkeen:
Ennen:

8 kommenttia :

Jasmiina kirjoitti...

Onnistunut muutos, vaikkakin tuo palapeilit osana laatotusta on sekin hyvä idea! :)

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Aika hassu tuo palapeilipeili...nyt on paljon parempi...:)

PikkuBertta kirjoitti...

Kyllä pikku muutoksilla saa kivaa ylellisyyttä:)

cardea kirjoitti...

Sinällään tuo palapeli on ollut kiva idea, mutta en tiedä haluaisinko keskelle naamaani sauman.. sisustusideana sekin on hauska, mutta kyllä tuo peili on paljon kivempi. :)

Miia kirjoitti...

Samaa mieltä. :)

Miia kirjoitti...

Tykkään tuosta isommasta peilistä tosi paljon. En olisi itsekään uskonut, miten suuri vaikutus sillä pienessä tilassa onkaan.

Miia kirjoitti...

Pientä ylellisyyttä arkeen. <3

Miia kirjoitti...

Makuasioitahan nämä tietenkin aina on. (:

Lähetä kommentti