17.5.14

Kumipinnoitteella suihkutetut ripustimet


Sain kokeiltavakseni Mastonin uutuustuotteita. Mielenkiintoisin uutuus on suihkutettava RUBBERcomp® kumipinnoite. 

RUBBERcomp® pinnoite suojaa käsiteltävän pinnnan kosteutta, happoja, kulumista ja korroosiota vastaan. Pinnoite on antistaattinen, joustava ja muodostaa ei-liukkaan, pitävän kalvon. Kumipinnoite irtoaa käsitellystä pinnasta helposti vetämällä.
Tuli mieleen, että koska sen pinta on kumimaista ja ei-liukasta, se voisi sopia vaateripustimien maalaamiseen ja päällystämiseen. Pinnoitetuissa ripustimissa pysyvät hyvin mm. kapeaolkaimiset topit sekä liukkaista materiaaleista tehdyt vaatteet, koska kumimainen pinnoite estää niitä liukumasta ja putoamasta.

 Kumipinnotteisia ripustimia voi käyttää kosteissa tiloissa, kuten kylpy- ja kodinhoitohuoneessa esim. pyykkien ripustamiseen ja kuivattamiseen.
Kumipinnoitetta on saatavana eri väreissä ja se soveltuu lähes kaikille pinnoille, kuten puulle, metallille, lasille ja muoville. Käytin kokeiluuni metallisia pesularipustimia ja neonvihreää spraymaalin lailla suihkutettavaa pinnoitetta. Suihkutin ripustimet pihalla pahvilaatikossa, ettei hienojakoinen pinnoite sotke paikkoja ja leviä ympäriinsä.

 
 


Kumipinnoite sopii hyvin myös ulkokäyttöön, koska se suojaa käsitellyn pinnan kosteudelta ja ruostumiselta. Sillä voisi pinnoittaa mm. metalliset ympäri vuoden ulkona olevat kukkaruukut ja istutusastiat.
      

6 kommenttia :

Marjukka/Nuapurissa kirjoitti...

mielenkiintoista!

Miia kirjoitti...

Hauska uusi tuote. Pistää mielikuvituksen liikkeelle, mihin kaikkeen sitä voisikaan käyttää. :)

Tiuku kirjoitti...

Mitä tykkäsit lopputuloksesta? Onko tuo siis samantyyppinen kuin esim. metallisissa lankakoreissa päällä oleva maali? Kokeilitko irroittaa maalipintaa, lähtikö helposti irti? Hauska idea muuten päällystää noita hengareita, ja pirteä väri!

ellu. kirjoitti...

Meillä on mies tuota RubberCompia haikaillut jo pitkään käyttöönsä, tarkoitus olisi maalata sillä auto/auton osia :) Eli tosi monipuolista on, tosin harmillisen kallista ainetta :/

Miia kirjoitti...

Maalatusta pinnasta tuli tasainen, pehmeän kumimainen ja tiivis. Lankakorien päällä oleva maali on mielestäni sellaista vähän kovempaa kuin tämä kumipinnoite. Kokeilin maalin irrottamista, lähti hyvin irti. Hassua, että samaan aikaan se pysyy hyvin kiinni, mutta irtoaa kuitenkin helposti.

Miia kirjoitti...

Sopii varmasti hyvin juuri auton ja sen osien pinnoittamiseen. Kiva kokeilla myös sisustukseen liittyviin esineisiin, mahdollisuuksia on monia. :)

Lähetä kommentti