17.9.14

Työtaso kodinhoitohuoneeseen [osa 2]


Kodinhoitohuoneen pieni pintaremontti ja vihdoin saatu valmiiksi ja uusi työtaso on nyt tukevasti paikoillaan. :)
 60 cm leveä edestä täytettävä pesukone saatiin mahtumaan kodinhoitohuoneeseen, kun allaskalusteen paikkaa siirrettiin. Samalla vanhan allaskalusteen ja pesukoneen päälle asennettiin seinästä seinään ulottuva työtaso.
Uusi myymälässä oikean mittaiseksi sahattu työtaso kiinnitettiin vanhaan allaskalusteeseen. Tason molempia päitä tukemaan ruuvattiin säädettävät kalustejalat. Säädettävillä jaloilla taso saatiin asennettua suoraan (=vaateriin) lattian kaadosta ja kaltevuudesta huolimatta. Tason suoristamiseen ja jalkojen säätöön käytettiin apuna vesivaakaa.
Vanha ehjä posliiniallas haluttiin säilyttää ja käyttää uudelleen. Sille sahattiin sopivan kokoinen aukko uuteen tasoon. Toistaiseksi altaassa on uudempi hana. Tarkoitus on vaihtaa sen tilalle vanha altaan tyyliin paremmin sopiva kaksiosainen kaksiotehana, kun sellainen joskus jossain tulee vastaan.

Vesiputket tukittiin allaskaapin ja altaan siirtämisen ajaksi. Putkimies kävi liittämässä putket uudelleen, kun remontti oli valmis. Viimeistelin tason ja altaan reunat pursottamalla niihin silikonia.
Ruuvasin allaskaapin sisäpuolelle tangon, johon voi ripustaa siivousliinat ym. rievut kuivumaan. Kaapin reunoihin voi kiinnittää myös koreja, koukkuja yms. erilaisia säilytystarpeita varten.
Metallisissa pesulahenkareissa voi kuivattaa ripustettavia vaatteita ja pyykkipojilla kiinnittää sukat pareittain kuivumaan.
Kodinhoitohuone saatiin toimivaksi pienillä ja edullisilla muutoksilla. Siellä on nyt enemmän työskentely- ja laskutasoa sekä säilytystilaa. 
 

4 kommenttia :

kaisa kirjoitti...

Jes, huipputila sulla ja kuulostaa toimivalta :)

Miia kirjoitti...

Kiitos. Nyt on vielä vielä kivempi, kun sain ommeltua altaan alle verhot. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno muutos!
Minua kyllä aina hihityttää, kun puhutaan sivusta täytettävistä pyykinpesukoneista... ;)
Eiköhän tässäkin ole kyseessä edestä täytettävä kone, sillä sivusta täytettää olisi varsin vaikea asentaa "väärin" kiepautettuna edestä päin käytettäviksi tai täyttää sieltä sivusta... ;)

Miia kirjoitti...

No eiköhän...hankalaa olis sivusta täyttäminen. Onneksi sentään asennettiin oikein päin, vaikka senat menikin sakaisin. ;)

Lähetä kommentti