21.10.14

Sisustusalan opiskelu alkanut!


Olen aloittanut sisustusalan ammattitutkintoon valmistavan koulutuksen!!!

Koulutus on monimuoto-opiskelua eli muodostuu sekä lähi- että etäopiskelusta. Lähipäiviä on kahtena iltana viikossa, joten pystyn suorittamaan ammattitutkinnon päivätyöni ohessa.

Koulutus kestää n. 1,5 vuotta. Sen tavoitteena on, että opiskelija osaa suunnitella ja valmistaa erilaisia ommeltavia sisustustuotteita eri käyttötarkoutuksiin, osaa ottaa huomioon tilan eri tekijät ja tekijöiden vaikutuksen tilassa sekä toimia asiakaslähtöisesti ja yrittäjämäisesti.

Lähiopiskelua on ollut vasta kahdesti, mutta jo nyt voin sanoa, että olen erittäin innoissani! Meitä on 15 sisustamisesta ja käsitöistä kiinnostuneen naisen ryhmä, jolla on jo valtavasti aikaisempaa kokemusta ja intoa oppia uutta.
Tulen kirjoittamaan opiskelusta ja sen etenemisestä sekä esittelemään koulutuksen aikana tekemiäni sisustustekstiilejä. Dokumentoimme töiden etenemistä, joten materiaalia kerätään ja portfoliota kootaan koko koulutuksen ajan. Jaan mielelläni sitä myös täällä teille.

Opiskelun ohessa jatkan myös omia, muihin kuin tekstiileihin liittyviä sisustusprojektejani. 

 

16 kommenttia :

Outi Krimou /Outi´s life kirjoitti...

Hienoa! Hurjasti paljon onnea opiskeluun ★

Marika / Design by Sisustusassari kirjoitti...

Hienoa, että aloitat opiskelun, olet tosi taitava ja sinulla varmasti alalle paljon annettavaa :) tsemppiä opiskeluun :)

Aarnilintu kirjoitti...

Kuulostaapa mielenkiintoiselta. Missä suoritat noita opintoja?

emmi jonna kirjoitti...

Kuulostaa mielenkiintoiselta! :)

Miia kirjoitti...

Kiitos. On kiva oppia uutta, varsinkin aiheesta josta on jo valmiiksi kiinnostunut ja innostunut. :)

Miia kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta! :D

Miia kirjoitti...

Koulutus järjestetään täällä Tampereella.

Saimme jo kuulla mitä kaikkea koulutus tulee sisältämään ja mielenkiintoiseltahan se kuulosti. :)

Miia kirjoitti...

Odotan innolla, mitä tuleman pitää. :) Koulutus pitää sisällään ainakin erilaisten sisustustekstiilien valmistamista, verhoilua, sisustussuunnittelua, tyylioppia jne.

Enne kirjoitti...

Tsemppiä opiskeluihin! Tuollainen monimuoto-opiskelu kuulostaa hyvältä ajatukselta ja sen varmasti pystyy päivätyön ohessa vielä hoitamaan kunnialla, varsinkin kun intohimo oppimaansa kohtaan on jo valmiiksi olemassa ;)

h3nna kirjoitti...

Olen itse valmistumassa ko. koulutuksesta joulukuussa. Meille se sinänsä oli yllätys/pettymys että ompelua ja muuhun tekstiiliin liittyvää onkin suurimmaksi osaksi tutkintoa. Meille kenellekkään ei missään vaiheessa ilmoitettu olevan tekstiilipainotteista, välittä tuntui että ompelijoita meistä tehdään :/ Mutta, hyvä että teille on ilmoitettu! ;) Onnea opiskeluihin, siitä tulee mielenkiintoiset 1½ vuotta! :)

Miia kirjoitti...

Kiitos ja nimenomaan näin, veit sanat suusta. ;)

Miia kirjoitti...

Ikävä kuulla, ettei koulutus vastannutkaan odotuksia. Toivottavasti saat sieltä sentään jotain, mistä on iloa ja hyötyä tulevaisuudessa. Ei kai mikään opiskelu koskaan ihan hukkaan mene?

Kiitos, katsotaan mitä 1,5 vuotta tuo tullessaan. :)

kaisa kirjoitti...

Vau miten mielenkiintoista. Näitä opintojasi ja tekeleitäsi siellä jään innolla seuraamaan

Miia kirjoitti...

Opinnot liittyvät mainiosti tähän blogaamiseen. Eiköhän sitä aineistoa sieltä tännekin puolelle aika lailla ajan mittaan kerry... ;)

Väkertäjä kirjoitti...

Onnea ja iloa opintoihin. Seuraavat puolitoista vuotta kulunevat kuin siivillä, luulen. Mielenkiinnolla seuraan tulevia kouluprokkiksia(kin) :)

Miia kirjoitti...

Kiitos kannustavasta kommentista! :)

Lähetä kommentti