13.7.15

Jäsenesittely StyleRoomissa


StyleRoom esittelee sivuillaan sisustusaiheisia jäsenblogejaan ja -blogaajiaan.

Olen koonnut StyleRoomiin muutaman kansion kodistamme ja sinne tekemistäni DIY-projekteista. Jäsenesittelyssä kerron tarkemmin, mitkä ovat tämän kodin sisustamisen lähtökohdat ja periaatteeni sen sisustamisessa. 

"TEE-SE-ITSE-NAINEN ASUU "KIRVESMIEHEN TALOSSA"

Asun 1990-luvun alussa rakennetussa omakotitalossa Tampereella avopuolison kanssa. Perheeseen kuuluu myös miehen 12-vuotias tytär ja koira. Talossa näkyy sen edellisen omistajan, talon rakentaneen kirvesmiehen kädenjälki. Talo on persoonallinen ja sen sisustaminen haastavaa. Talossa on käytetty kierrätettyjä rakennusmateriaaleja sekä itse tehtyjä ratkaisuja. Olemme halunneet jatkaa samalla linjalla ja kunnioittaa talon alkuperäistä henkeä." 

"Vanhan talon yhä hyvässä kunnossa olevat pinnat on haluttu säilyttää ja muokata talosta sisustamalla sen nykyisten asukkaiden näköinen koti ilman suurempia remontteja. Varmasti monella muullakin on sama tilanne: hyväkuntoisia pintoja ei kannata lähteä remontoimaan viimeisimpien sisustustrendien mukaan aina kun trendit vaihtuvat."

Jäsenesittelyni luettavissa kokonaisuudessaan StyleRoomissa tämän linkin kautta.


2 kommenttia :

SisustEllen kirjoitti...

Nyt en ole ihan varma, olenko ollut täällä aiemmin. Joka tapauksessa tykkään DIY-jutuista ja täältähän niitä näyttää löytyvän:) Nyt lomalla olen itsekin ehtinyt paremmin tuunailemaan ja teinkin viimeisen postaukseni rautalangan vääntämisestä:D
Kesäterkkuja SisustEllen-blogista!

Miia kirjoitti...

Täältähän näitä löytyy, tervetuloa mukaan lukijaksi. :) Kävin vierailemassa blogissasi, aivan ihana kasvihuone sulla! <3

Lähetä kommentti