11.10.15

Verhoilukurssin satoa


Edellisessä postauksessa kerroin, kuinka ompelurahi verhoillaan ja kuinka omani valmistui. Tässä esimerkkejä, kuinka hienoja, erilaisia ja erityylisiä opiskeluryhmämme verhoilemista raheista tulikaan!  
Tämä ompelurahi on verhoiltu mustalla keinonahalla sekä mustavalkoisella kettukankaalla. Kanteen on applikoitu kankaasta leikattu ketun pää ja kannen keskelle ketun nenäksi kiinnitetty keinonahkainen kantanappi.
Tähän ompelurahiin on käytetty harmaata sekä erilaisia violetteja verhoilukankaita. Rahi on koristeltu strassinauhalla sekä "timanttinapilla".
Tämä aito vintage-ompelurahi on valmiita kehikoita hieman pienempi ja muodoltaan sirompi. Rahista on poistettu alkuperäinen verhoilu ja se on päällystetty uudelleen beigen ja siniharmaan sävyisillä, hienosti yhteen sopivilla verhoilukankailla.
Tässä antiikkirahissa on upeat puiset jalat. Rahi on verhoiltu beigen sävyisellä verhoilukankaalla ja reunaan on ommeltu käsin koristenauha.
Tässä beigellä ja ruskealla verhoilukankaalla verhoillussa rahissa on meneillään koristenauhan ompeluvaihe.
Tämä ajaton rahi on verhoiltu luonnonvärisellä pellavakankaalla.
Tähän ompelurahiin on käytetty erikuvioisia ja -sävyisiä ylellisiä violetteja verhoilukankaita. Rahi on viittä vaille valmis, vain "timanttinappi" odottaa vielä paikoilleen ompelua.
Tämä ompelurahi taas on verhoiltu valkoisella tekoturkiskankaalla.
Ja muutama rahi valmistuu vielä ihan lähiaikoina... 


Kurssi oli todella inspiroiva ja raheja oli kiva verhoilla. Rahien suunnittelussa ja toteutuksessa pääsi käyttämään luovuutta ja mielikuvitusta. Pieni verhoilutyö oli helppo ja nopea tehdä. Verhoilun idea tuli selväksi ja kaikki onnistuivat hyvin, vaikka joukossa oli sellaisiakin, jotka eivät olleet koskaan aikaisemmin kokeilleet verhoilua.


Lisää juttua kurssistamme ja sen tuotoksista löytyy verhoilukurssimme kouluttajan blogista.  


4 kommenttia :

Väkertäjä kirjoitti...

Kertakaikkiaan kauniita raheja, hienoja kangasyhdistelmiä!

Miia kirjoitti...

Raheista tuli kyllä valtavan hienoja! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja on rahit,paitsi tuo valkoinen karvakasa, en kyllä tykkää yhtään, suorastaan tunkkainen

Miia kirjoitti...

Hih, kuvat ei välttämättä tee sille oikeutta. Livenä se on tosi hieno. Mun tekis niin mieli ommella sen kanteen sellanen pyöreä karvapallo niin kuin pupun häntä! ;)

Lähetä kommentti