28.12.15

Näyttötutkintotöitä


Sisustusalan perusammattitutkintoon tähtäävä monimuotokoulutus on nyt päättynyt. Saamme pian tutkintotodistukset ja valmistumme sisustustekstiilien valmistajiksi. 
Näyttöä varten jokainen suunnitteli ja toteutti viisi työtä: Lampunvarjostimen, ikkunaverhon, koristetyynynpäällisen, torkkupeiton sekä tuolin irtopäällisen
Näytön päätyö oli tuolinpäällinen, siitä tehtiin myös kirjalliset suunnitelmat, mallipiirrokset mittakaavassa, taso- ja poikkileikkauskuvat, kustannuslaskelma, työjärjestys sekä tarkat työohjeet.
Töiden oli tarkoitus olla keskenään yhteensopivia ja ne arvioitiin kokonaisuutena. Työt suunniteltiin kuvitteelliselle asiakkaalle, asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Asiakkaan valitsemaan tilaan tehtiin sisustussuunnitelma, johon sopiviksi työt suunniteltiin.
Kuten kuvista näkyy, jokaisen työt olivat todella hienoja ja hyvin tehtyjä ja NIIN tekijänsä näköisiä ja tyylisiä! 

Meillä oli kiva, innostunut ja taitava ryhmä, jota yhdisti intohimo itse käsillä tekemiseen ja sisustamiseen. Jokaisella oli jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta ompelemisesta ja halu oppia lisää. Uuden oppiminen on usein työlästä (vaikka aihe olisikin kiinnostava), mutta erittäin palkitsevaa ja mukavaa samanhenkisessä seurassa!

KIITOS!


6 kommenttia :

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Onnea tutkinnon suorittamisen johdosta. Kaikki työt mitä olet blogissasi esitellyt, ovat olleet ihan huippuja. Tuolinpäällinen ja torkkuhuopa ovat olleet omat suosikkini.

Miia kirjoitti...

Kiitos. <3 On ollut mukavaa oppia uuttaa, tutustua samanhenkisiin ihmisiin, saada uusia kavereita ja kokea onnistumisen iloa. Välillä on tietysti tekeminen takkuillutkin ja työn sekä opiskelun yhteensovittaminen ollut haasteellista. Mutta kivaa on ollut ja aika mennyt nopeasti. Kotiin koulussa ommellut sisustustekstiilit jäävät muistoiksi opiskeluajasta ja nythän niitä osaa tehdä lisää, erilaisia. ;)

Väkertäjä kirjoitti...

Onnittelut tutkinnosta!
Suunnittelu- ja sommittelusilmä on kohdillaan :)

Marita - Villejä Lupiineja kirjoitti...

Löytyipäs hauska blogi!
Niin ihania juttuja, että haluan ehdottomasti nähdä lisää jatkossakin!
Mukavaa loppiaista!

Miia kirjoitti...

Kiitos! :)

Miia kirjoitti...

Kiitti samoin! :) Pidän tällä hetkellä vähän taukoa tuunailusta ja blogaamisesta, mutta eiköhän tänne taas pian tule uusia postauksia.

Lähetä kommentti