5.7.16

Sopivan mittainen seinähylly laudoista


Joskus tuntuu siltä, ettei millään keksi/löydä sopivaa ratkaisua johonkin tiettyyn tilaan. Varsinkin, jos hakee jotain valmista ja tila ei ole "standardimitoissa". 

Päädyin yksinkertaisimpaan ratkaisuun eli sahaamaan laudoista sopivan mittaiset ja nikkaroimaan niistä tv-tason levyisen avohyllyn olohuoneen nurkan syvennykseen.
hyllynkannattimet, jotka maalasin kahteen kertaan kalustemaalilla valkoisiksi.

Kolme 150 cm pitkää kuusilautaa haettiin puutavaramyymälästä, jossa laudat sahattiin sopivan mittaisiksi. Maalasin laudat samalla maalilla kuin kannattimet.
Seinä, jolle hylly kiinnitettiin on rakennuslevyä. Siihen porattiin sopiville kohdille 10 mm reiät ja reikiin upotettiin ja ruuvattiin Sormatin ohutlevyankkurit ja ruuvit

Näillä kiinnitin aiemmin myös laskosverhomekanismit ikkunoiden yläreunaan. Hyvin ovat pysyneet ja kannatelleet mekanismeja, joita kiskotaan ylös ja alas lähes päivittäin.
Avohyllyyn voi vaihella sisustukseen sopivia esineitä ja asetelmia oman maun ja mielen mukaan. Taustaseinän värinen hylly ei tule liikaa esille ja on neutraali tausta värikkäillekin sommitelmille. 


2 kommenttia :

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Näyttääpä kivalta tuo hylly <3
Kivaa tiistai-iltaa!

Miia kirjoitti...

Kiitos. :)

Lähetä kommentti