19.1.17

Info


Tämän blogin tarkoitus on antaa ideoita, inspiraatiota, ohjeita ja vinkkejä, kuinka sisustaa helposti ja edullisesti itse tekemällä. 

Kaikkea ei aina tarvitse laittaa uusiksi, eikä sisustamiseen tarvitse käyttää paljon rahaa. Jo pienillä edullisilla uudistuksilla saa paljon aikaan. Mielikuvitusta ja kierrätettyä tai jo olemassa olevaa materiaalia eri tavoin uusiin käyttötarkoituksiin käyttämällä säästää sekä rahaa että luontoa.

Itse tekemällä voi saada aikaan hyvännäköistä, viihtyisää ja toimivaa, juuri omaan kotiin ja makuun sopivaa. Lisänä tulee tekemisen ja onnistumisen ilo! 

Kannattaa lähteä rohkeasti ideoimaan ja toteuttamaan! Tekemällä oppii ja kun onnistuu, saa lisää intoa ja uskoa omiin kykyihinsä! 


Tekemisen ja sisustamisen iloa! :)

6 comments :

RaijaAnnikki kirjoitti...

Kiitos. Hienoja ideoita täällä onkin.

Miia kirjoitti...

Kiva kuulla. :)

Dandelion kirjoitti...

Ihana blogi! Olen viihtynyt "seurassasi" jo varmaan useamman tunnin! Toteuttaminen on aina haaste, mutta ideoita ainakin sain! Kiitos sinulle!

Miia kirjoitti...

Kiva kuulla, olen onnistunut tehtävässäni. ;)

Olen huomannut saman ideoiden toteuttamisen suhteen, aina ei vaan onnistu. Sitä on vaan niin kriittinen omien töidensä suhteen. Itse huomaa niissä pienimmätkin "virheet", joita muut eivät näe. Mutta tekemällä oppii ja onnistumisista saa niin paljon iloa, että jaksaa taas yrittää. Tekeminenkin on tosi kivaa, ei sillä lopputuloksella ole aina niin väliä. :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihana blogi sulla! :) löysin tänne ihan sattumalta etsiessäni ideoita -56 rakennetun omakotitalomme pintojen modernisoimiseen. Taloomme on tehty viimeksi remonttia 80-luvulla, joten puupintaa on paljon, ja nyt haluaisinkin raikastaa talon ilmettä nykypäivään istuvammaksi säilyttäen silti muutamia ihanuuksia 50-luvulta :) Kiitos mahtavista vinkeistä, jään varmasti seurailemaan :)

Miia kirjoitti...

Kiva että tykkäät ja tervetuloa seurailemaan. :)

Lähetä kommentti