10.11.13

Laatikoston tuunaus [osa 2]
Reunojen maalaamisen jälkeen leikkasin Dr. Decorilta blogiyhteistyönä kokeiltavaksi saamastani sisustuskalvosta sopivan kokoiset palat laatikoston pintoihin. Liimasin sisustuskalvoa laatikoston sivuille, takalevyyn, kanteen sekä laatikoiden etulevyihin. Käytin laatikostoon tummaa puukuvioista sisustuskalvoa
Sisustuskalvon liimapinta kiinnittää sopivan kokoisiksi leikatut palat paikoilleen. Kalvon saa helposti irrotettua ja liimattua uudelleen, jos sen kiinnittäminen ei onnistu kerralla. Väliin jääneet ilmakuplat saa poistettua pyyhkimällä pintaa kevyesti muovisella lastalla. 
Kalvon kiinnittäminen suoriin pintohin oli helppoa ja nopeaa. Sitä voi käyttää isompienkin pintojen uudistamiseen esim. eteisen, keittiön ja makuuhuoneen kaappien ovien uudistamiseen. Kalvolla voi päällystää muitakin huonekaluja, vaikka esim. pöydän. 

Sisustuskalvo on venytettävissä haasteellisempiinkin pintoihin kuumentamalla
sitä kuumailmapuhaltimella tai hiustenkuivaajalla.
Vaihdoin laatikostoon samalla Ikean Attest 128 mm vetimet. Maalasin ne ensin samalla mustalla spray-maalilla, jolla olin maalannut laatikoston reunat.

Laatikoston ilme ja tyyli muuttui tuunauksella täysin. Tältä laatikosto näytti ennen tuunausta.
Pyörillä liikkuva laatikosto on kätevä säilytyskaluste. Sen laatikoihin mahtuu paljon tavaraa. Se on siirreltävä ja mahtuu pieneenkin tilaan esim. työpöydän alle. Laatikosto sopii myös yöpöydäksi, lastenhuoneeseen tai eteiseen naulakon alle.