1.3.12

Taulukollaasi seinällä


Vanhoista lehdistä ja mainoksista askartelemani taulut ovat nyt valmiit ja ripustettu eteisen seinälle. :)

Käytin ripustamiseen seinässä jo ennestään olleita ruuveja, joten taulut on sommiteltu sen mukaan, missä kohti ruuveja sattui olemaan. Kiinnitin kahden taulun taakse mustan satiininauhan somisteeksi ja samalla peittämään ruuvinkantoja.


Eteisen seinän taulukollaasi


Seinään taulujen yläpuolelle ja väliin olen liimannut mustaa Masking Tape -teippiä. Ideana on, että taulut näyttävät riippuvan nauhan varassa katon rajasta. Kahdessa taulussa mustat satiinirusetit näyttävät siltä, että katosta tulevat nauhat on solmittu ruseteille.  
 

Kollaasissa mukana taulut, joiden askartelemisesta kerroin aiemmin blogissani täällä, täällä, täällä ja täällä.


Masking tape -teipillä voi teipata seinään kuvioita ja tehosteraitoja tai rajata siihen alueita. Seinään voi teipata esim. puun muotoisen kuvion, jonka oksille ruuvataan ripustuskoukkuja. Koukkuihin voi ripustaa laukkuja, huiveja, koruja jne. Seinään teipatun puun oksille voi ripustaa myös tauluja, jolloin siitä tulee seinän kokoinen "sukupuu". 
 

10 kommenttia :

LilleRii kirjoitti...

Hieno! :)

Tuuli kirjoitti...

Onpas hauskan näköinen asetelma! Sulla on tosi kiva blogi ja hyviä ideoita sisustukseen :)

t. uusi lukija Tuuli / lookingforclementines.blogspot.com

Miia kirjoitti...

Kiitti! :)

Miia kirjoitti...

Kiva kuulla. Tervetuloa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Aivan ihana blogi sinulla, sain monta uutta ideaa kämppääni, varsinkin kaikki pitsikoristeet olivat todella upeita!

Minulla olisi sinulle pieni haaste;
Sain jokin aika sitten lahjaksi pelikortit, joissa on Alfons Muchan taiteilemia kuvia. Miten saisin nämä kauniit pelikortit esille kämpässäni?

t. Tuulia

Miia kirjoitti...

Kiva kuulla. :) Tykkään itekin katella toisten tekemiä juttuja ja soveltaa niitä omalla tavallani itelle sopiviksi.

Heititpä haasteen! ;) Ekaksi tuli mieleen, että ne voisi kehystää tauluksi viuhkamaiseen muotoon, että mahdollisimman moni kortti tulee esille. Jos niissä on kivat kuvat toisellakin puolella, voisi osan kehystää joukkoon taustapuoli ylöspäin...

Voisihan ne kehystää vaikka niinkin (esim. vihreälle huopakankaalle, sellaiselle jonka päällä pelataan), että kortit on aseteltu esim. niin, että näyttäisi siltä, että siinä on pasianssi-peli kesken...

Maya kirjoitti...

aivan ihanat taulut!!!!

Miia kirjoitti...

Kiitos. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Lueskelin näitä vanhoja juttuja ja sain taas lisää mahtavia ideoita;) Mutta miten nuo Masking teipit lähtevät pois esm seinästä? Onko vähän samalla logiikalla kuin sisustustarrat, eli saa helposti ja tahrattomasti pois seinästä?:)

Miia kirjoitti...

Heippa! Mukava kuulla, että sait ideoita. :)

Masking teipit lähtevät helposti pois, eivätkä jätä jälkiä. Niiden liimapintaa voi verrata maalarinteippiin, joka tarraa tiukasti kiinni, mutta irtoaa helposti. Sisustustarrat liimautuvat mielestäni tiukemmin.

Olen kokeillut Masking teippiä lasi-, kiviseinä- ja melamiinilevypintaan. Kaikista näistä irtoaa hyvin ja tahrattomasti.

Lähetä kommentti