22.2.12

TV-tason lasiovien teippaus


Tilasin Teippitarhasta valkoista, mustaa ja hopeanväristä Masking tape -teippiä. Teipit tulivat postitse nopeasti. Odotin niitä innolla, kun sormet jo syyhysivät päästä toteuttamaan uusinta ideaa. :)

Tarkoitus oli teipata tv-tason lasioviin kolmella värillä korinpohja-kuvio eli pujotella teipit päällekkäin ja vierekkäin niin, että ne menevät vuoroin toistensa päältä ja alta ristiin. Huomasin pian, ettei hermot kestä moista pujottelua. Kaikki hyvätkään ideat eivät vaan aina toimi käytännössä...

Luovuin liian kunnianhimoisesta ideastani ja tyydyin teippaamaan oviin vaakaraidat kolmella eri värillä. Ei siitä hassumpi tullut näinkään. Teippiraidat peittävät hyvin ovien takana olevat av-laitteet ja kaukosäädin toimii yhä lasiovien läpi.

Masking tape -teippillä teippaaminen oli helppoa. Teippi liimautui hyvin, muttei liian hyvin, etteikö olisi irronut helposti ja siististi, jos meni vinoon. Nämä käyttämäni teipit ovat mattapintaisia ja aika peittäviä. Teippejä on saatavana myös läpikuultavina, värikkäinä ja kuviollisina.  

Teippitarhan blogista löytyy ideoita, mihin muuhun askarteluun teippejä voi käyttää. Blogissa on esim. oikein hyvä idea ja ohjeet, miten teipataan washi-teipillä näkösuoja ikkunaan.

 
TV-tason vauhtiraidat


Teipattu ovi lähikuvassa, vinyylilevykulhon ohje täällä


Teippaamani tv-taso on Ikean Linnarp-taso. Vaihdoin tasoon uudet vetimet jo aiemmin. Kyseessä on siis oikea "Ikea Hack". ;)