22.5.12

Puiset housuhenkarit


Pienissä tiloissa tilankäyttöä voi tehostaa ja lisätä säilytystilaa ripustamalla tavaroita seinille. Puiset housuhenkarit ovat hyvännäköisiä ja käyttökelpoisia erilaisiin ripustuksiin

Kauniita vaatteita ja henkareita ei tarvitse pitää kaapeissa piilossa. "Päivän asun" voi ripustaa henkareissa esille koukkuihin seinälle tai vetimiin vaatekaapin oviin. Vaatteet ovat seuraavaa aamua varten valmiiksi esillä ja lähtövalmiina. 

S-koukut ovat käteviä muuallakin kuin keittiössä. Esim. makuuhuoneessa, eteisessä ja vaatehuoneessa niihin voi ripustaa koruja, laukkuja ja muita asusteita.


Housuhenkareihin voi ripustaa esille valokuvia, kortteja, julisteita, lasten piirroksia, lp-levyjen kansia, lehtiä yms. Henkareihin ripustettuja kuvia voi vaihtaa helposti sisustuksen ja mielialan mukaan.


Niin, ja puisiin housuhenkareihin voi ripustaa myös kapeita kankaita seinälle seinävaatteiksi.

4 comments :

Jasmin kirjoitti...

Ihana rannekoru! Olis kiva tietää miten tollasia saa tehtyä itsekin :)

Voitko tehdä pienen tutoriaalin tuollaisen tekemiseen? :) Käykö kaikki kankaat tuon tekemiseen, vai kannattaako valita paksumpaa kangasta tai tehdä kaksinkertaisen?

Miia kirjoitti...

Klikkaa kuvan alla olevaa linkkiä (rusetti-rannekoru). Linkki avautuu "Oh the lovely things" -blogiin, jossa on hyvä ohje rannekorun tekemiseen.

Tein rannekorun muuten ohjeen mukaan, mutta nepparin tilalle ompelin napin ja leikkasin napille läven nahkaan. Kiinnitykseen käy myös painonappi.

Suosittelen paksua kangasta tai kaksinkertaista. Jos tekee yksinkertaisesta kankaasta, niin kannattaa liimata tukikangas taakse.

Anonyymi kirjoitti...

Kaulakorut roikkumaan henkariin, sinäpä sen sanoit! Olen jo pitkään miettinyt mihin omani ripustaisin :).

Miia kirjoitti...

Tosi monikäyttöisiä noi housuhenkarit. ;)

Lähetä kommentti