9.4.14

Kierrätyskankaalla päällystetyt tuolit


Kirpputorilta löytyi edullisesti pala uutta harmaameleerattua villakangasta. Päällystin sillä kaksi olohuoneen ruokailuryhmän tuolia. Vanha ruokailuryhmä saa uuden ilmeen, lisää käyttöikää ja sopii paremmin sisustukseen tuolien päällykset uusimalla.
Tarkoitus on verhoilla ruokailuryhmän kaikki tuolit, kun sisustuksen väreihin sopivia kankaita löytyy.
 Seuraavat kaksi tuolia verhoilen ehkä mustalla nahalla. Viimeiset kaksi tuolia voisin päällystää vaikka jollain paksummalla puuvillakankaalla.
Eri materiaaleilla ja väreillä verhoillut ruokailuryhmän tuolit ovat mielestäni rennommat, persoonallisemmat ja hauskemmat kuin että ne olisivat kaikki keskenään samanlaisia.
Lopusta tuolien päällystämiseen käytetystä kankaasta voi ommella sohvalle ruokailuryhmän kanssa yhteensopivat sohvatyynyt. Matot viimeistelevät sisustuksen ja sitovat eri värit yhteen.


2 comments :

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Tulipa hyvännäköiset, näyttää ihanan pehmeältä tuo kangas, tykkään :)

Miia kirjoitti...

Kiitos. :) Kyllä tuosta vanhasta ruokailuryhmästäkin saa vielä ihan kivan ja sisustukseen sopivan, kunhan tuoleihin saa vaihdettua uudet päälliskankaat. Punaruskea väri ei ollut ihan suosikkini, mutta kun verhoissa on samaa sävyä, ne uppoavat tilaan ihan hyvin. Ruokailuryhmä on hyväkuntoinen ja umpipuuta, ollut varmasti aikanaan arvokas. Sitä olisi sääli vaihtaa toiseen ihan vaan sen takia, että se on väärän värinen tai vanhanaikainen. Pienellä tuunauksella siitä saa vähän rennomman ja nuorekkaamman. (:

Lähetä kommentti