28.12.15

Näyttötutkintotöitä


Sisustusalan perusammattitutkintoon tähtäävä monimuotokoulutus on nyt päättynyt. Saamme pian tutkintotodistukset ja valmistumme sisustustekstiilien valmistajiksi. 
Näyttöä varten jokainen suunnitteli ja toteutti viisi työtä: Lampunvarjostimen, ikkunaverhon, koristetyynynpäällisen, torkkupeiton sekä tuolin irtopäällisen
Näytön päätyö oli tuolinpäällinen, siitä tehtiin myös kirjalliset suunnitelmat, mallipiirrokset mittakaavassa, taso- ja poikkileikkauskuvat, kustannuslaskelma, työjärjestys sekä tarkat työohjeet.
Töiden oli tarkoitus olla keskenään yhteensopivia ja ne arvioitiin kokonaisuutena. Työt suunniteltiin kuvitteelliselle asiakkaalle, asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Asiakkaan valitsemaan tilaan tehtiin sisustussuunnitelma, johon sopiviksi työt suunniteltiin.
Kuten kuvista näkyy, jokaisen työt olivat todella hienoja ja hyvin tehtyjä ja NIIN tekijänsä näköisiä ja tyylisiä! 

Meillä oli kiva, innostunut ja taitava ryhmä, jota yhdisti intohimo itse käsillä tekemiseen ja sisustamiseen. Jokaisella oli jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta ompelemisesta ja halu oppia lisää. Uuden oppiminen on usein työlästä (vaikka aihe olisikin kiinnostava), mutta erittäin palkitsevaa ja mukavaa samanhenkisessä seurassa!

KIITOS!