5.2.18

Daybed eli sohvasänky


Kun sisustus muuttuu yhdessä huoneessa, saattaa alkaa varsinainen muutosten ketju myös muissa huoneissa. Näin kävi, kun teini-ikäiselle hankittiin uusi leveämpi runkopatjasänky.Tori.fi:n kautta ostettu, valkoiseksi maalattu levitettävä laverisänky siirrettiin teinin huoneesta yläkerran aulaan.

Aulassa lähinnä pölyä keräämässä ollut taso tv:ineen ja AV-laitteineen kierrätettiin. Paikallinen Kierrätyskeskus haki rahalliselta arvoltaan vähäiset, mutta ehjät ja toimivat laitteet sekä tason kotoa maksutta.
   

Tason tilalle tuotu laverisänky toimii nyt aulassa siellä jo olleiden korituolien ja -pöydän kanssa daybedinä, sohvana sekä vierassänkynä. Sen alla oleva vuodevaatelaatikko toi työhuoneena käytettävään aulaan lisää säilytystilaa.


Tekstiilit pehmentävät tilan kaikua ja tuovat muutenkin kodikkuutta työtilaan. 

Seinässä jo valmiina ollut kaiuttimille tarkoitettu syvennys sai uuden tehtävän lehtitelineenä.Daybedillä on mukavaa rentoutua, kahvitella, pelailla, kuunnella musiikkia, lukea sisustuslehtiä, selata tablettia tai vaikka nukkua päiväunet.Tarinan "opetus" oli se, että kannattaa uskaltaa luopua jostain, jolla ei ole enää itselle käyttöä. Tilalle voi saada jotain vieläkin kivempaa ja omiin tarpeisiin sopivampaa!

7 comments :

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Tuollainen daybed on ihan ykkösjuttu. Mielellään tuonne käpertyy lehtiä lukemaan tai vaikka nukkumaan ne päikkärit.
Kivaa viikkoa sinulle!

Maiju / Lempipäiväni tänään kirjoitti...

Tosi kotoisa ja kaunis ratkaisu! Mulla on suunnitelmissa jossain vaiheessa muuttaa olohuoneeseen, niin saisin molemmille tytöille omat huoneet. Pitää varmaan laittaa nykyinen sohvanrotjake kiertoon ja mööpleerata olkkari uuteen uskoon. :D

Miia kirjoitti...

Tämä idea daybedistä tuli vähän kuin vahingossa, mutta nyt en enää antaisi millään pois. ;)

On kyllä oikeasti niin paljon parempi ratkaisu työhuoneeseen, kuin viihdelaitteet. Koko aula on avarampi ja kodikkaampi. Tekstiilejä vaihtamalla saa taas uutta ilmettä, kun haluaa vaihtelua.

Väkertäjä kirjoitti...

Kiva muutos, ja toimiva. Turhasta tavarasta luopuminen on kyllä virkistävääkin.

Miia kirjoitti...

Kiitos. On sillä tosiaan sellainen keventävä vaikutus. :)

Jaana kirjoitti...

Kivoja juttuja täällä, siispä liityin lukijaksi :) tervetuloa vastavierailulle romuaarteeni.blogspot.fi

Miia kirjoitti...

Kiitos palautteesta, mukava kuulla että tykkäät ja tervetuloa lukijaksi. :)

Kävin jo vastavierailulla, ihana vanhoilla tavaroilla sisustettu koti teillä.

Lähetä kommentti