18.9.12

Kankaalla päällystetyt muistikirjat


Muistikirjan, kalenterin, päiväkirjan tai valokuva-albumin kannet voi päällystää kankaalla, kuten kuvasta näkyy. ;)


Muistikirjat uusissa kansissa


Käytin näiden muistikirjojen päällystämiseen Marimekon Muija-kangasta sekä valkoista pitsistä valoverhoa. Molemmat alunperin mustakantiset A4- ja A6 -kokoiset muistikirjat on ostettu Biltemasta.  

Pienemmän Muija-kankaalla päällystetyn muistikirjan kankaan liimasin kiinni kansiin sekä sisä- että ulkopuolelta. Liima kannattaa levittää ohuesti, ettei se tule kankaasta läpi. 

Valoverholla päällystetyn muistikirjan pitsikankaan taitoin ja liimasin kansien sisäpuolille. Harvan pitsikankaan liimaaminen kanteen ei onnistu, koska liima pursuaa pitsin raoista ulos ja kuivuttuaankin se jää ikävästi näkyviin.  

Molempien muistikirjojen sisäkansiin leikkasin ja liimasin vielä kansien kokoiset palat paperia piilottamaan kansien sisäpuolille taitetut ja liimatut käänteet. Päälle liimatun paperin avulla käänteet pysyvät paremmin kiinni kansissa ja kannet näyttävät siisteiltä sisäpuoleltakin.  
 


Pinossa myös aiemmin nahalla tuunaamani kalenteri ja kännykkäkotelo


Kankailla päällystettyjä kirjoja on kiva pitää esillä, kun ne sopivat sisustukseenkin. Kirjoja voi päällystää oman maun mukaan erilaisilla kankailla ja niiden päällystämiseen voi käyttää pienetkin kangastilkut. 

 

6 kommenttia :

Lea - kiertoidea kirjoitti...

Kyllä mä sitten tykkään näistä sun idiksistä :)

Miia kirjoitti...

Hihih, kiva kuulla! :D

Anonyymi kirjoitti...

Olenkin miettinyt, onnistuisiko muistikirjan tai kalenterin ehostaminen tuolla lailla ja näköjään onnistuu. Pitää siis kokeilla itsekin, Kiitos ideoistasi!

Maiju kirjoitti...

Oi kuinka kiva idea! :) pakko laittaa toteutukseen jossainn vaiheessa!

Miia kirjoitti...

Ole hyvä. Onnistuihan se, ei ollu vaikeeta. :)

Miia kirjoitti...

Kiitos. Noitahan vois päällystää vaikka joululahjoiksi...

Lähetä kommentti