7.9.13

Teipeillä tuunatut kynäpurkit


Tyhjistä säilyketölkeistä saa helposti tuunattua purkkeja kynille ym. toimistotarvikkeille. 
Tölkkien lisäksi tarvitaan vain erilaisia teippejä.    
Puhdistamisen jälkeen säilyketölkeistä irrotetaan etiketit. Parhaiten etiketit saa irrotettua liottamalla tölkkejä etiketteineen jonkin aikaa vedessä. 
Käytin yllä olevan tölkin tuunaamiseen kahta erilaista toisiinsa sopivaa Masking Tape -teippiä. Halutessaan jokaisen raidan voi teipata erivärisellä ja -kuvioisella teipillä.  
Toiseen tölkkiin liimasin Clas Ohlsonilta ostamiani pitsiboorditeippejä. Ostin teippejä joskus myös valkoisina. Tuunasin niillä silloin lasipurkkeja.
Samalla idealla tuunasin myös tuon kuvan mustakantisen lasipurkin, jossa boorditeippejä säilytän. 


Helppoa ja hauskaa askartelua! ;)


22 kommenttia :

Anniina kirjoitti...

Mistä olet nuo teipit ostanut?

Purlina kirjoitti...

Onpa kauniisti tuunattu! Tölkit ovat kyllä hurjan käteviä, niistä saa vaikka mitä :)

Veera K kirjoitti...

Itelläkin on useakin tuunauskohde mielessä, mutta ei oo ideoita :D Juurikin suurta kynäpurkkiä oon pohdiskellu et mistä sen askartelis, kun en taasen haluu et niitä on monessa eri purkissa, niitä kun on niin paljon pitkin keittiön tasoja..

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Kauniita!

NorppaStiina kirjoitti...

Kauniita! Ihanan ykisnkertainen ja kaunis idea. Täytyykin kokeilla samaa itse, tarvitsen juuri työpöydälleni kauniin kynäpurkin.

Sokru kirjoitti...

Onpas nättejä! Teetkö jotain erityisiä taikoja purkin yläreunan sisäpuolelle? Mulla se jää aina teräväksi vaikka miten sievästi yrittäisin pihdeillä painella, ja sit on näpit verillä kun tohellan :D

Sokru
sokerimursu.blogspot.fi

Miia kirjoitti...

Masking Tape -teipit on tilattu Teippitarhan nettikaupasta (http://www.teippitarha.fi/). Pitsiboorditeipit on Clas Ohlsonilta. Näytti siltä, että pitsiteippi on nyt jo poistunut Clasun valikoimista (http://www.clasohlson.com/fi/Pr349526001/Pr349526001), mutta pitsikuvioista teippiä saa myös Teippitarhasta.

Miia kirjoitti...

Kiitos. Tölkeistä on moneksi. ;)

Miia kirjoitti...

Säilyketölkkejä on olemassa montaa eri kokoa. Sellaseen vähän normikokoa isompaan menis kyniä aika paljon... :)

Miia kirjoitti...

Kiitos. (:

Miia kirjoitti...

Idea on tosiaan yksinkertainen ja helppo toteuttaa. :)

Miia kirjoitti...

Kiitti. Käytän askarteluihin säilyketölkkejä, jotka avataan metallinipsusta vetämällä. Niiden reunat jää siistimmiksi kuin jos purkin avaa purkinavaajalla. Voihan sitä purkin sisäpuolellekin liimata kierroksen teippiä, niin terävä reuna jää teipin alle. :)

Sokru kirjoitti...

Eli täytyypä katsoa tarkemmin millaisia purkkeja ostelee :) Tuli mieleeni, että voishan siihen reunaan liimata pätkän huopaakin.. Sormiturvallisten purkkien kehittely jatkuu :D

Sokru
sokerimursu.blogspot.fi

heidi, kirjoitti...

Oot niin uuttera aina! Mullaki olis kaks roskalavalle hylättyä (!!!) retropinnatuolia pintakäsittelyä vailla, mutta se aherruksen aloittaminen on se isoin kynnys... tarvis raaputtaa maali pois, tehdä homeenpoisto ja pesu sekä maalata.. Onneks sun postauksista saa vähän puhtia ja inspiraatiota :)

Miia kirjoitti...

Joo täytyy vähän katsoa, mitä syö ja millaisessa purkissa ruoan ostaa. ;) Hyvä idea tuo huovan liimaaminen reunaan, voisi toimia.

Miia kirjoitti...

Nää aloitukset tarvii vaan sen oikean hetken ja inspiraation, se tulee vielä kyllä. :)

Pinnatuoleista tulee varmasti tosi hienot, kun saat ne kunnostettua. Oletko jo päättänyt, minkä väriset tuoleista tulee?

Anonyymi kirjoitti...

Kiva varsinkin tuo ylimmäinen purkki! :) Minä erehdyin menemään teippitarhan verkkokauppaan, tilasin puoli kauppaa tyhjäksi ja nyt tungen teippiä joka paikkaan. Saa nähdä kuinka tympäisee kiskoa niitä sitten irti kun (jos? :D ) innostus laantuu... :)

- Vilttitossu (http://carouselia.blogspot.fi/)

heidi, kirjoitti...

Tuoleista tulee kirkkaanpunaiset :) punaiset ne on olleetkin + omistan yhden punaisen pinnatuolin jo valmiiksi. Neljättä odotellessa! :)

Miia kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä, ihanan pirteät ja raikkaat. :) Neljäskin tulee varmasti vastaan vielä jossain.

Miia kirjoitti...

Kiitos. :) Teippitarhasta saa kivoja teippejä, niihin on helppo hurahtaa. ;) Ainakaan teipeistä ei jää rumia jälkiä irrotettaessa, jos/kun(?) niihin kyllästyy.

Anonyymi kirjoitti...

Itse tein vasta samanlaisia. :) Maalasin vain purkit ensin spraymaalilla ja sitten koristelin ihanilla pitsiteipeillä :)

Miia kirjoitti...

Pitsiteipit on kivoja, niitäkin voi käyttää niin monenlaisiin askarteluihin. :)

Lähetä kommentti