12.6.11

Kylpyhuoneen uudistaminen


Hyväkuntoista, mutta väritöntä ja tylsää kylpyhuonetta voi uudistaa edullisesti pienillä asioilla ilman suurta remonttia. Kokonaiskuva koostuu pienistä yksityiskohdista. 

Kaakelien vaihtaminen on kallista ja työlästä, mutta vanhat laatat voi maalata kaakelimaalilla. Maali levitetään laattojen sekä saumojen päälle, saumat käsitellään maalauksen jälkeen saumakynällä. Täältä löytyy Pintanikkarien ohje kaakelien maalaamiseen. Kaakeleihin voi maalata myös kuvioita, ohje täällä.

Wc-pönttöön saa vaihdettua uuden kannen. Suurten markettien ja rautakauppojen kansivalikoima on runsas ja hinnat edullisia.  
Kylpyhuoneen voi päivittää nykypäivään vaihtamalla hanat uusiin, samoin kellastuneet valkoiset suihkusetit kromisiin. Jos haluaa arkeen pientä ylellisyyttä, suihkuun voi vaihtaa esim. hierovan suihkusuuttimen. 

Uudella suihkuverholla, pyyhkeillä ja matoilla saa kylpyhuoneeseen uuden ilmeen edullisesti. Jos kylpyhuoneessa on käytetty paljon helposti tunkkaisilta näyttäviä beigen sävyjä esim. laatoissa tai puun väriä esim. katossa, vihreällä värillä saa tuotua sisustukseen kaivattua raikkautta. Vihreä ja valkoinen toimivat myös kesämökillä, jossa on käytetty paljon puuta. Kylpyhuoneen tekstiilejä voi vaihdella kausittain. Esim. jouluna voi laittaa punaiset. :)


Sisustustarrat toimivat kosteissakin tiloissa, tässä liimattuna pyykkikorikaapin oveen


2 kommenttia :

Laurus kirjoitti...

Hei! Mistä löysit nuo sisustustarrat? :) Suunnittelen tässä pientä "pintaremonttia" ja koukutuin blogiisi täysin! Luen täällä postauksia ensimmäisestä alkaen.. :D Eli kommentteja satelee!

Miia kirjoitti...

Hei! Nyt en kyllä enää millään muista, mistä tilasin sisustustarrat. Taisi olla jokin ulkomaalainen nettikauppa. Kiva kuulla, että tykkäät, toivottavasti saat ideoita omaan sisustukseen. Kommentteja saa laittaa! :)

Lähetä kommentti