8.10.15

TAMK - Sisustajan työkalut somessa -koulutus 22. - 24.10.15


Täällä on ollut jo aiemminkin infoa TAMK:in järjestämistä sisustuskoulutuksista sekä erityisesti tästä pian alkavasta Sisustajan työkalut Somessa -koulutuksesta, jossa olen mukana kouluttajana. 


Koulutuksen alkuun on enää pari viikkoa, mutta jos haluat mukaan, se onnistuu vielä, kun olet nopea ja ilmoittaudut täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.

Koulutus on kolmen päivän mittainen, jokaisella koulutuspäivällä on oma teema sekä kouluttaja. Lauantaina 24.10. aiheena on Instagram ja Pinterest, kouluttajana some-asiantuntija Telma Rivinoja. Perjantaina 23.10. valokuvaaja Laura Tammisto antaa vinkit järjestelmäkameran käyttöön sekä kuvankäsittelyyn.   

Torstain 22.10. aiheena on sisustusbloggaus. Suunnittelin, että käymme läpi yhdessä keskustelemalla asioita, joita on hyvä tietää ja miettiä ennen kuin perustaa blogin. Perehdymme mm. sisällön tuottamiseen, blogin ulkoasuun sekä siihen miten erottua edukseen ja saada blogille lukijoita. Tarkoitukseni on tutustuttaa osallistujat blogimaailmaan ja sen ilmiöihin omien käytännön kokemusteni kautta. Aihepiiri on laaja ja aiheesta riittää varmasti paljon puhuttavaa!

Tervetuloa mukaan!


Lisätietoa koulutuksesta TAMK:in sivuilta.


0 kommenttia :

Lähetä kommentti