9.9.17

Syysparveke


Siivosin parvekelaatikoiden kesäkukat kompostiin ja istutin niiden tilalle valkoisia kanervia. Samalla sisustin parvekkeen muutenkin syksyisemmäksi. Kesätyyli oli värikäs, nyt kaipasin jotain hillitympää.

Hankin parvekkeen lattialle Ikeasta 2 kpl 80 x 200 cm ulkokäyttöön tarkoitettua Kärbäk-mattoa. Ne kestävät hyvin kosteutta ja voivat olla parvekkeella koko talven.
Värit parvekkeen muuhun sisustukseen poimin matoista. Keltainen sopii talon ulkoseinän ja lyhtyjen lasien väriin. Turkoosi taas raikastaa tummaa puuta, jota parvekkeella on paljon.

Ostin Ikeasta 2 kpl pehmeää 150 x 250 cm Trattviva-päiväpeittoa (harmaa ja turkoosi) torkkuhuoviksi. Ne ovat suurikokoisia ja lämpimiä, niihin kääriytyneenä parvekkeella tarkenee istua viileälläkin säällä. 


Säilytysarkun päällä on niin ikään Ikeasta ostettu 40 x 65 cm sisätyyny ja mattojen väreihin sopiva Strandkål-tyynynpäällinen.

Muuten parveke on sisustettu jo olemassa olevilla tavaroilla, kalusteilla ja tekstiileillä. Uusiin hankintoihin yhdistettynä vanhemmatkin tavarat näyttävät taas uusilta ja raikkailta.


Viritin jo jouluvalot parvekkeen kaiteelle. Niiden valossa voi tunnelmoida pimeinä syysiltoina. Valot korostavat kivasti myös kanervia.

Sitten vielä väreihin sopivat Kivi-tuikkulasit ja niihin illan hämärtyessä tuikut palamaan!


2 kommenttia :

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kaunis parveke ja kivat nuo pöytätasot!

Miia kirjoitti...

Kiitos. :) Taittopöydät on tehty kahdesta pyöreästä pöydänkannesta.

http://tee-se-itse-sisustusideat.blogspot.fi/2016/08/taittopoydat-parvekkeen-kaiteeseen.html

Lähetä kommentti