21.1.18

Pöytäliina verhona


Pöytäliinan voi hyvin ripustaa verhokiskoon verhoksi, väliaikaisesti tai pysyvästi. Useimmiten pöytäliinat ovat valmiiksi jo sopivan mittaisiakin (pituus 250 cm) verhoina käytettäviksi. 


Tämä 140 x 250 cm harmaa pellavaliina on liian pitkä muutenkin matalaan tilaan. Verholaudan alle kiskoon ripustettuna sen helma menee lattianrajassa reilusti kasaan. Toisaalta koska pellava on muutenkin rento ja rouhea materiaali, tyyliin sopii että helma kasautuu lattialle.


   Pöytäliinaan voi ommella verhonauhan, jolla sen saa ripustettua myös verhotankoon. Mutta jos haluaa käyttää pöytäliinaa vielä myöhemmin sen alkuperäisessä tarkoituksessa ilman verhonauhaa, idea toimii parhaiten verhonipsuilla kiinnitettynä.

4 kommenttia :

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Todella kauniilta näyttää verhona tuo pöytäliina.
Mukavaa sunnuntai-iltaa sinulle!

Miia kirjoitti...

Kiitos, samoin sinne. :)

Motoristin Mutsi kirjoitti...

Meillä menee yleensä toisinpäin eli verhot pöytäliinoiksi. Esim. paneeliverhot toimivat mielestäni oivasti kaitaliinoina. Pöytäliinasta verhoksi ei yleensä onnistu, kun tuppaavat liinat tahraantumaan pöydillä :-DD

Miia kirjoitti...

Totta. Noin päin taipuu helpommin, jos liinaa on ehditty käyttäää jo alkuperäisessä tarkoituksessaan. ;)

Meillä tulee käytettyä pöytäliinoja todella harvoin, oikeastaan vain juhlapyhinä. Liinat vaan eivät pysy kauaa puhtaina, eikä aina jaksa pestä ja vaihtaa.

Ostelen kuitenkin pöytäliinoja varsinkin alennusmyynneistä, ihan niiden kankaiden takia. Monesti pellavaa saa edullisemmin liinaksi ommeltuna kuin pakalta kankaana tai valmisverhoina. Vink, vink!

Paneeliverhot ovat kyllä monikäyttöisiä, poikkiliinoina ja vaakaan ripustettuna jopa kappaverhoina. :)

Lähetä kommentti