15.1.13

D-c-fixillä päällystetyt pakkaukset


Tavaroiden järjestelyinnostus jatkuu. ;)

Edellisessä postauksessa käytin purkkien päällystämiseen kangasta. Tällä kertaa päällystin erilaisia tuotepakkauksia d-c-fixillä (=paksumpi kuviollinen kontaktimuovi). Päällystetyt pakkaukset ja purkit sopivat hyvin käytettäväksi erilaisiin säilytystarkoituksiin

Hopeanharmaata mattapintaista metallikuvioista d-c-fixiä löytyi Bauhausista. Rullasta riittää vielä moneen muuhunkin tuunaukseen. 


Viinipullopakkauksesta spagettipurkki

Viinipullon metallisesta lahjapakkauksesta tuli d-c-fixillä päällystettynä spagettipurkki. Maalasin ennen päällystämistä purkin kannen ja pohjan hopeanvärisellä spray-maalilla.


Neulepuikot, virkkuukoukut yms. käsityötarvikkeet säilyvät päällystetyssä Pringles-purkissa


Koruaskartelutarvikkeet löytyvät helposti pienistä muovisista pulloista


Korut ym. pienet esineet löysivät paikkansa hopeanvärisellä spray-maalilla maalatuista metallisista rasioista (kerroin rasioiden maalaamisesta täällä)


Osan maalaamistani metallirasioista tuunasin liimaamalla niiden kansiin kimaltelevia sydäntarroja
  
 

10 comments :

Unknown kirjoitti...

Olen joskus päällystänyt yhden kaapinoven samanlaisella matsulla. Ja se liitutauluversio on myös kätevä. Voi ei, mä muistin tänkin taas :P
Kivan näköistä on ja siistiä, kun on eri muotoisia, saman värisiä esineitä. Ja jälleen voi muuttaa pintaa, kun siltä tuntuu :)

Miia kirjoitti...

Hih, taitaa pian ilmestyä d-c-fixiä jossain muodossa taas teillekin. ;)

Kaapin ovet saakin helposti ja nopeasti uuden ilmeen d-c-fixillä ja parastahan on tosiaan se, että pinnan voi vaihtaa.

MIIA METSO BLOG kirjoitti...

Moikka! Ihania ideoita ja kivoja toteutuksia sulla. Blogitunnustus siitä hyvästä sivuillani :)

Miia kirjoitti...

Suuret kiitokset kannustuksesta ja tunnustuksesta! :)

Minnaa kirjoitti...

Eksyin tänään ekaa kertaa blogiisi ja luin sen kokonaan. :D Ai jesta mitä ideoita, toteutuslistalleni menevät melkein kaikki! KIITOS!

T. Minna, joka on ollut sairaslomalla yli kuukauden ja odottelee jälkikasvuaan syntyväksi kahden kuukauden päästä - tuunaus- ja askarteluaikaa siis on!

Susanna/ Tuulentalo kirjoitti...

Hei, löysin blogisi tässä joulun alla, ja kivoja vinkkejä sulla täällä. Muutamaa olenkin jo vähän "apinoinut" :) Uusia postauksia innokkaana odottelen.

Miia kirjoitti...

Kiva että löysit tänne ja innostuit ideoita. :)

Miia kirjoitti...

Hyvähyvä! :D Uusia postauksia tulee sitä mukaa kun on aikaa värkkäillä, muutamia keskeneräisiä töitä on odottamassa inspiraatiota... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä päällystettiin olohuoneen kaijutin sarja valkoisella d-c-fixillä :D Ja tuli pirteä :) Ystäväni joskus päällysti moottorilampun lavat valkoisella myöskin ! T: Uusi lukija Tia

Miia kirjoitti...

Tervetuloa lukijaksi! :) Kaiuttimet on vaikea saada sopimaan sisustukseen, hyvä idea päällystää ne d-c-fixillä. Se sopii niin monenlaiseen tuunaukseen.

Lähetä kommentti