7.1.13

Ulkomaiset sisustuslehdet


Olen ottanut tavaksi ostaa ulkomaan reissuilta paikallisten sisustuslehtien irtonumeroita. Niitä on mukava selailla matkalla ajankuluksi esim. lentokoneessa, junassa, bussissa jne. 

Ulkomaisia sisustuslehtiä lukemalla oppii huomaamattaan vierasta kieltä, koska ne ovat mieluisampaa luettavaa kuin oppikirjat. ;) Vaikka kaikkea tekstiä ei välttämättä ymmärräkään, muutamasta tutummasta sanasta voi päätellä, mistä on kyse ja kuvat puhuvat kuitenkin aina enemmän kuin tuhat sanaa. 


Espanjalaisia sisustuslehtiä


Ulkomaisten sisustuslehtien sisustuskuvat edustavat erilaista tyyliä kuin kotimaisten vastaavat. Jokaisessa maassa on hieman omanlaisensa tyyli sisustaa. Ulkomaisten sisustuslehtien kuvista saa uusia, erilaisia ideoita, jotka sopivat hyvin suomalaiseenkin sisustusmakuun.    

Ulkomaisia sisustuslehtiä löytyy joka lähtöön ja niitä voi tilata myös suoraan kotiin. Tilausohjeet löytyvät irtonumeroista tai lehden nettisivuilta. Suurimmat ja yleisimmät ulkomaiset sisustuslehdet voi ostaa irtonumeroina hyvin varustetuista lehtipisteistä.

Espanjalaisista sisustuslehdistä suosikkini on tuo Micasa. Lehden mukana tuli tee-se-itse-ideoita pursuava Practica-liite. Tässä muutama liittestä poimittu idea:


Yhdistetty naulakko ja muistilapputeline


Tölkeistä säilytyslaatikoita d-c-fixillä päällystämällä


Säilytysvaunu puisista leipälaatikoista


6 comments :

Annis kirjoitti...

Hei, törmäsin linkkailun kautta tänne ja jäin ihastuneena pyörimään pidemmäksikin aikaa. Kiitokset älyttömästi kauniista ja inspiroivasta blogista :) Tähän oli ilo tutustua!

Miia kirjoitti...

Kiva kun löysit tänne. Tervetuloa toistekin. Toivottavasti löysit ideoita ja inspiraatiota. :)

Unknown kirjoitti...

Kirppikseltäkin löytää joskus näitä ulkomaan ihmeitä :) toi espanjalainen lehti vaikuttaa mielenkiitoiselta. Ja toi leipälaatikko hylly-WOW-ihan mahtava idea :) Kiitos taas inspiraatioista!

Miia kirjoitti...

Täytyypä pitää silmät auki, kun kirppareilla kiertää. Harkitsen lehden tilaamista, toivottavasti siinä olisi useamminkin liitteinä noita tee-se-itse-ideoita.

Teekoo308 kirjoitti...

Moi. Löysin tänne blogiin täältä: http://jotainvikaako.blogspot.fi/2012/11/sydamia-kerrakseen.html

Minusta tuli kyllä juuri blogisi seuraaja :) Rakastan tämmösiä tee-se-itse juttuja.
Etenkin käytän elintarvikkeiden pakkausmateriaaleja monessa asiassa. Maitopurkin puolikkaita yhdistämällä saa lokerikkoja, muropaketeista lehtikoteloita, valmiskeittojen "kulhosta" hiustenvärjäyspurkin, lasipurkeista pikkuesineille purkkeja ja isommista tuhkiksia... jne.

Voit vilkaista myös mun blogiin, vaikka se on kyllä aika paska ja päivittelyni on laiskaa :DDD
http://shokki-ommel.blogspot.fi/

Miia kirjoitti...

Tervetuloa lukijaksi, kiva kun löysit tänne. :)

Hyviä ideoita. Se on hienoa, kun pystyy käyttämään jotain jo olemassa olevaa johonkin ihan muuhun tarkoitukseen käyttämällä vaan vähän kekseliäisyyttä ja mielikuvitusta.

Kävin lukemassa sun blogia. Ei se mikään p***a ole, mä tiedän koska olen sen nähnyt! ;)

Lähetä kommentti