7.1.13

Ulkomaiset sisustuslehdet


Olen ottanut tavaksi ostaa ulkomaan reissuilta paikallisten sisustuslehtien irtonumeroita. Niitä on mukava selailla matkalla ajankuluksi esim. lentokoneessa, junassa, bussissa jne. 

Ulkomaisia sisustuslehtiä lukemalla oppii huomaamattaan vierasta kieltä, koska ne ovat mieluisampaa luettavaa kuin oppikirjat. ;) Vaikka kaikkea tekstiä ei välttämättä ymmärräkään, muutamasta tutummasta sanasta voi päätellä, mistä on kyse ja kuvat puhuvat kuitenkin aina enemmän kuin tuhat sanaa. 


Espanjalaisia sisustuslehtiä


Ulkomaisten sisustuslehtien sisustuskuvat edustavat erilaista tyyliä kuin kotimaisten vastaavat. Jokaisessa maassa on hieman omanlaisensa tyyli sisustaa. Ulkomaisten sisustuslehtien kuvista saa uusia, erilaisia ideoita, jotka sopivat hyvin suomalaiseenkin sisustusmakuun.    

Ulkomaisia sisustuslehtiä löytyy joka lähtöön ja niitä voi tilata myös suoraan kotiin. Tilausohjeet löytyvät irtonumeroista tai lehden nettisivuilta. Suurimmat ja yleisimmät ulkomaiset sisustuslehdet voi ostaa irtonumeroina hyvin varustetuista lehtipisteistä.

Espanjalaisista sisustuslehdistä suosikkini on tuo Micasa. Lehden mukana tuli tee-se-itse-ideoita pursuava Practica-liite. Tässä muutama liittestä poimittu idea:


Yhdistetty naulakko ja muistilapputeline


Tölkeistä säilytyslaatikoita d-c-fixillä päällystämällä


Säilytysvaunu puisista leipälaatikoista