18.1.16

Levitettävä laverisänky vuodevaatelaatikolla


Tori.fi:n kautta löytyi hyväkuntoinen laverisänky. 


Levitettävä laverisänky on puuta ja vaneria. Siihen kuuluu pyörillä varustettu vuodevaatelaatikko.


Pohjamaalasin sängyn kertaalleen Teknoksen tartuntapohjamaalilla. Seuraavat kaksi kerrosta maalasin valkoisella Teknoksen Futura Aqua 20 puolihimmeällä kalustemaalilla.


Sängyn maalaustyö piti tehdä eteisessä, vuodevaatelaatikon maalasin kylpyhuoneessa. Annoin maalikerrosten kuivua n. 12 h maalauskertojen välillä. Muutama päivä tähän urakkaan meni ja vähän kärsivällisyyttähän se normaalin arjen eläminen siinä sivussa vaati...


Nyt on sänky maalattu ja siirretty uuteen paikkaansa 14-vuotiaan tytön huoneeseen. Sängylle tulee taittopatja, jonka voi avata kun sängyn levittää ja petaa kahdelle. Yhdelle nukkujalle patja toimii yhteen taitettuna paksumpana patjana, eikä varapatjaa tarvitse säilytellä muualla.


Kun sängylle levittää päiväpeiton ja paljon tyynyjä, se toimii sohvana. Vuodevaatelaatikossa voi säilyttää lehtiä, kirjoja yms. Näppärä ja monikäyttöinen huonekalu pieneen tilaan. Valkoisena sopii nyt paremmin huoneen sisustukseenkin.

8 comments :

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Laverisänky tuo muistoja mökkireissuista, joissa siskon kanssa aina nukuttiin laverisängyllä yöt. Päivällä sänky toimi sohvana. Mahtava löytö ja hienosti uudistettu ♡

Aurinkokujalla kirjoitti...

Vau! Multa olis kyllä jääny tekemättä. Olen ekaa kertaa sun blogissa, tykkään seurata erilaisia blogeja, liityin jäseneksikin. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

Väkertäjä kirjoitti...

Hyvä uudistamiskohde. Meilläkin vastaava sänky, joka toimii saunan etutilassa sohvana ja tarvittaessa varasänkynä.

Miia kirjoitti...

Oli kyllä oikeasti löytö! Etsin kauan juuri tuollaista levitettävää mallia. Vuodevaatelaatikko oli kiva lisä. :)

Miia kirjoitti...

Kiva että löysit tänne, tervetuloa jäseneksi. :) On sitä innostuksissaan tullut hullumpiakin tehtyä, kuten hiottua isoa kaappia pienen 25 neliöisen yksiön minikokoisessa suihkutilassa. Työtilaa (tai tilaa yleensä) ei taida olla koskaan tarpeeksi, mutta tarvittaessa hionta- ja maalaushommat onnistuvat pienissäkin tiloissa. ;) Kiitos kutsusta, kävin vierailulla Aurinkokujalla.

Miia kirjoitti...

Kiitos, olen itsekin tyytyväinen. Kestävä ja monikäyttöinen huonekalu. (:

Villa Kallio kirjoitti...

Meiltä löytyy valmiiksi valkoinen tälläinen levitettävä laveri sänky isäni mökiltä. Se on varmaan jostain 60-luulta peräisin ja ollaan aina nukuttu siinä, kun mökillä ollaan. Päivisin se vedetän kasalle ja patjat päällekäin sängyn päälle, toimii sohvana ym... pirskatin kätevä juttu.
Tuunauksestasi tulee varmasti hieno! :)

Miia kirjoitti...

Aika monella taitaa olla muistoja kyseisestä sängystä. Sen on täytynyt olla aikanaan aika yleinen. ;) Kiva kun niitä löytää hyväkuntoisina vielä nykyäänkin. Todella monikäyttöinen ja sopivan kokoinen huonekalu varsinkin pieneen tilaan.

Lähetä kommentti