29.5.16

Spray-maalilla maalattu polkupyöräteline


Kuumasinkitystä teräsputkesta valmistetusta polkupyörätelineestä saa spray-maalilla astetta tyylikkäämmän.


Käytin maalaamiseen metallipinnoille sopivaa mattamustaa spray-maalia. Suihkutin maalia ohuesti kolme kerrosta.

Maalasin aikaisemmin rappurallin spray-maalilla. Vaikka se on ollut ulkona säiden armoilla jo pari vuotta ympäri vuoden, maali on pysynyt sen pinnassa hyvin. Luulenpa, että pysyy pyörätelineessäkin, jota säilytetään talvella varastossa.


Tämä kotimainen pyöräteline on oikeasti tosi kätevä pihassa, johon tuuli käy ja pyörät kaatuvat pienestäkin tuulenvireestä. Nyt ne pysyvät pystyssä, teline sopii paremmin pihaan ja näyttää viimeistellymmältä.

4 comments :

Tinttarallaa kirjoitti...

minkä merkkistä spray maalia käytit? meillä olisi yksi pyörä joka pitäisi tuunata pojalle, käyttämäsi väri olisi aika magea pyörässa:)

Miia kirjoitti...

Käytin tähän Dupli-Colorin autojen maalaamiseen tarkoitettua spray-maalia. Sellaista sattui kotona olemaan ja purkin kyljessä luki, että se sopii metallille. Rappurallin maalasin Mastonin spray-maalilla. Molemmat sopivat varmasti polkupyöränkin maalaamiseen. Voin kuvitella, että tuunattuna pyörä olisi tosi hieno... :)

Bea kirjoitti...

Itse mietin just miten saisin pihan kalusteet päällystettyä niin että ruoste pysyy poissa. Sinkityksestä olen kuullutkin, mutta ilmeisesti ihan helppo toteuttaa? Hyvän näköinen tuli tuosta pinnasta.

Miia kirjoitti...

Sinkitys voisi tehota maalausta paremmin ruostumiseen.

Tämä maalaamani teline oli uusi ja valmiiksi pinnoitettu, maalaus oli lähinnä kosmeettinen. Ruoste tulee kyllä maalin läpi, se pitäisi saada hiottua tarkkaan pois ennen maalausta.

Lähetä kommentti