13.6.11

Parvekkeen lattialaatat


Ostin parvekkeen lattialle rautakaupasta edullisia 50x50 cm -kokoisia kestopuisia pihalaattoja. Jouduin nikkaroimaan reunimmaisia laattoja, koska ne eivät sopineet parvekkeen muotoon sellaisinaan. Lautojen sahaaminen  on helppoa sähkökäyttöisellä sahalla ja sillä saa siistiä jälkeä. Sellaista ei ollut käytössä, joten sahasin laudat puukkosahalla(!). Ei ollut ihan helppoa sahata lautaan piirrettyä viivaa pitkin lautaa halki. Tulkoon nyt tunnustetuksi, että sahasin samalla loven sahapukkina käyttämääni jakkaraan...Onneksi suuremmilta vahingoilta vältyttiin. ;) Lopuksi käsittelin vihertävät laatat kahteen kertaan tummanruskeaksi sävytetyllä puuöljyllä. Huomattavasti siistimpi ja mukavampi jalan alla kuin paljas betoni. :)
Parvekkeen reunalla olevaan vesikouruun olen kerännyt pyöreitä kiviä koristeeksi. Kivet saa halutessaan sammaloitumaan, kun niihin sivelee piimään sekoitettua sammalta. 


1 kommenttia :

Sari kirjoitti...

Tosi hienon näköinen parveke! Kunnon inspis tuli itsellekin lähteä samanmoisia laattoja etsiskeleen omalle parvekkeelle perus tylsän ja ennenkaikkea kylmän betonin tilalle.

Lähetä kommentti