23.11.13

Maalatut kahvalliset peltirasiat


Askartelin lisää säilytysrasioita entiselta työkaveriltani saamistani peltilaatikoista. Tein jo aiemmin säilytyspurkkeja samalla idealla. Nuppien sijaan ruuvasin näihin kahvat. 
Kahvat on ostettu K-Raudan alekorista. Alunperin ne olivat metallinväriset. Maalasin ne samalla mattamustalla spray-maalilla kuin kannelliset peltirasiatkin.  
Koristelin peltirasiat maalaamisen jälkeen mustavalkoisilla kuvioiduilla Masking Tape -teipeillä. 
Kannellisia peltirasioita voi tuunata oman maun mukaan. 
Rasiaan voi laittaa herkkuja ja antaa lahjaksi. :)


7 kommenttia :

Zepa kirjoitti...

NAMI! Ihan ilman muita herkkujakin.

Veera K kirjoitti...

Nää on aina niin kivoja nää tuunatut peltirasiat. :) Itselläkin palava halu on päästä tekemään, mutta en ole saanut vielä käsiini mistään peltirasioita. Niihin ois niin hyvä laittaa kaikki irrallinen tavara mitä pöydillä pyörii :)

Venla kirjoitti...

Mites jos maalaa keittiökäytössä (esim. ruoka-aineiden säilytys olevia peltipurkkeja, nii kestääkö ne sitten enää pesua?

Miia kirjoitti...

Kiitos. ;)

Miia kirjoitti...

Kirppareilta löytyy edullisia peltirasioita, sellaisia joita raaskii tuunata. Näihin voi säilöä paljon pientä sälää ja kivannäköisiä rasioita kehtaa pitää esillä. (:

Miia kirjoitti...

Ei kannata ainakaan astianpesukoneeseen laittaa. Käsinpesunkin tekisin hellävaraisesti. Paras tapa on pyyhkiä purkit puhtaiksi kostealla rievulla. Purkeissa kannattaa säilyttää kuivia elintarvikkeita, jotka eivät kovin pahasti sottaa.

Venla kirjoitti...

En varmaa uskaltais tuunaamatontakaan peltipurkkia pestä koneessa :D Mietinkin tosiaan et kestääkö kuinka ees käsinpesua...Mut jos vaikka kaurahiutaleita tms kuiva-aineita säilyttää nii varmaa rievulla pyyhkiminen riittää puhdistukseks :)

Lähetä kommentti