10.3.14

Mukana Mastonin esitteessä - Spraymaalaus, ohjeita, vinkkejä ja ideoita!


Annoin luvan julkaista Mastonin Spraymaalaus - Ohjeita, vinkkejä ja ideoita! -esitteessä täällä blogissa nähtyjä kuvia Mastonin spraymaaleilla tuunaamistani töistä. 

Kuviani olikin käytetty esitteessä runsaasti. Vastalahjaksi sain laatikollisen näytteitä erilaisista uutuusmaaleista tulevia tuunausprojekteja varten.
Esite löytyy Mastonin sivuilta pdf-muodossa tämän linkin kautta.

 

8 comments :

KATJA/ NEOVIA HOUSE kirjoitti...

Onneksi olkoon :). Kivoja muutoksia olet tehnyt! Spraymaali on kyllä oiva tuote, jos on hyvin tilaa sprayata...kesällä sujuu kivasti ulkona

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Tuttuja tuunauksia esite täynnä :D

Marika kirjoitti...

Kivoja ideoita, laitanpa korvan taakse muistiin!

Miia kirjoitti...

Kiitos! :) Spraymaaleilla saa tosiaan helposti uutta ilmettä.

Miia kirjoitti...

Täällähän niitä on nähty... ;)

Miia kirjoitti...

Ideat ovat vapaasti käytettävissä. Saan itsekin ideoita, kun näen toisten tekemiä juttuja. (:

Anonyymi kirjoitti...

Onko sinulla kokemusta melamiinipäällystetyn kalusteen spreijaamisesta? Minulla olisi puun värinen kenkäkaappi, joka voisi olla kyllä jotakin muuta :)

Miia kirjoitti...

Olen maalannut melamiinipintaisia keittiökaappien ovia kalustemaalilla ja pensselillä. En osaa varmasti sanoa, onnistuuko spraymaalilla maalaaminen kuinka hyvin. Jos et välitä kenkäkaapista sellaisenaan, voihan sen spraymaalaamista kokeilla. Ei sitten harmita, jos et olekaan tyytyväinen lopputulokseen...

Jos päädyt spraymaalaukseen, kannattaa varmasti yrittää karhentaa pintaa kevyesti hienolla hiomapaperilla, että maali tarttuu paremmin. Kannattaa myös maalata yksi pinta kerrallaan ja antaa välillä kuivua. Suihkuttaisin maalia monta ohutta kerrosta, että maalipinnasta tulee tasainen.

Käy vielä ennen aloittamista lukemassa Mastonin sivuilta (http://www.maalausvinkit.fi/ohjeet/spray-maalaaminen/) maalausvinkit ja -ohjeet. :)

Lähetä kommentti